parasoller ved poolHus & Have Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Bliv klar til sommerdagene

Selvom det kan virke som om der endnu er lang tid til, så er de skønne solskinsdage lige om hjørnet. Dette er for mange en god nyhed, med det har også nogle ulemper med sig. Det betyder nemlig, at vi igen skal have fat i alt det gamle haveudstyr. Dette indebærer den gamle græsslåmaskine, de rustne havemøbler og selvfølgelig parasollen, og med denne følger parasolfoden. Alle disse ting, med mere til, skal man have styr på. Det kan virke uoverskueligt men her vil vi hjælpe dig lidt på vej.

Find den perfekte parasolfod

Til start er der den evigt frygtede parasolfod. Den er kendt for besværligheden, det tunge udseende og altid svigtende stabilitet. På trods af dette er den dog fuldstændig nødvendigt for at overleve de til tider solrige danske somre. Der findes mange muligheder, og der er tilsvarende mange behov. De skal alle kunne noget forskelligt og samtidig passe til på både designet og størrelsen på parasollen. Alligevel har vi lykkedes med at finde et godt bud som kan hjælpe dig lidt på vej.  Den adskiller sig fra de typiske betonklumper, men har alligevel den vægt det kræver, der benyttes nemlig sandsække. Den får et elegant udseende samtidig med at den kan holde parasoller med et areal på op til 9 m2. Det er en løsning som ikke bare gør det nemt her og nu, men du slipper ligeledes for at skulle igennem det hele igen næste sommer, da du jo nu har en du er godt tilfreds med. Derfor kan det altså godt betale sig at investere i en du bliver glad. I stedet for at skulle købe en nu hver sommer, da dette i den lange ende bliver langt dyrere. Det kan altså være rigtig godt givet ud med en god parasol fod. Det er bestemt noget, som man ikke vil komme til at fortryde.

kvinde på liggestol

Underholdning til de varme dage

Når parasollen nu er sat op, skal man jo også finde noget at underholde sig med. Selvom man måske selv har nok i et glas lemonade og en avis er det jo sjældent, at børnene er så nemt tilfredsstillet. Der er et væld af aktiviteter som de kan blive underholdt med. Selv mens du selv kan blive i skyggen fra den elskede parasol.  Det nemmeste er nok at hente et spil kort udenfor, men der er også en masse udendørs spil som man kan klare i sommervarmen. To eksempler på dette er petanque og vikingespillet. Petanque er oftest kendt som pensionistspillet, da ofte bliver brugt af ældre mænd i de sydeuropæiske lande. Disse er dog ikke de eneste som nyder det afslappende spil, og mange børnefamilier kan også glædes over det. Det kræver ikke det store løben rundt, så alle kan være med. Vikingespillet har lidt samme facon i form af mængden af motion, her spiller man på hold. Det er dog samtidig meget fleksibelt og alle aldersgrupper kan være med. Den eneste udfordring her er, at man har brug for to parasoller, hvis begge hold vil undgå solstik.

Relateret nyheder