topløsOplevelser & Livsstil 

Book topløs servering til din næste fest

Fester findes i flere afskygninger. Din bedste vens polterabend adskiller sig sandsynligvis væsentligt fra dine bedsteforældres guldbryllup, for den perfekte fest vil altid afhænge af lejligheden.

Fælles for de fleste fester er, at der serveres god mad og et bredt udvalg af alkohol. Dertil er ingen fest komplet uden en spækket gæsteliste og et anlæg, der kan spille ligeså længe, som festen står på.

Måske er du allerede garvet inden for festplanlægning. Men hvis du vil have, at din næste fest bliver en mindeværdig én af slagsen, kan du overveje at kigge forbi https://www.stripdanmark.dk/ i løbet af din planlægningsproces. Strip Danmark har siden 2001 fungeret som et agentur for danske strippere, og siden begyndelsen har målet været at gøre det nemt og enkelt for dig at booke strippere. Topløs servering er med rigtig god grund blandt de festglade danskeres foretrukne ydelser.

topløs

Hvad er topløs servering?

Topløs servering er, som navnet antyder, servering hvor servitricen serverer med bare bryster. Sædvanligvis serveres der øl eller drinks, men du kan også få servitricen til at skænke mad, vin eller noget helt tredje for dine gæster.

Hvem kan servere topløst?

Hos Strip Danmark kan du både booke mænd og kvinder til at servere topløst. Agenturet har et stort katalog af servitricer og tjenere, og leder du efter en kvinde, kan du for eksempel vælge at filtrere din søgning efter bryststørrelse. Alle mennesker har forskellig smag, og hvis du gerne vil give din kammerat en aften, som han aldrig vil glemme, kan du med fordel hyre en servitrice, som falder inden for hans smag. Strip Danmark udbyder både blondiner og brunetter, og bryststørrelserne varierer fra A- og B-skåle helt op til bryster i størrelse J. Der er kort sagt rigeligt at vælge imellem.

Hvor lang tid kan den topløse servering vare?

Når du bestiller topløs servering, skal du minimum bestille en time. Til gengæld kan serveringen vare så længe, som du vil have. Varigheden af den topløse servering vil altid komme an på dit arrangement. Hvis du er i tvivl om, hvor mange timers servering, der bedst egner sig til din fest, kan du med fordel kontakte Strip Danmarks kundeservice. Medarbejderne sidder på telefonen seks ud af ugens syv dage, og foretager du en online booking, vil du altid blive ekspederet inden for 24 timer.

Hvad koster topløs servering?

Topløs servering koster 2000 kr. for den første time, hvis du booker hos Strip Danmark. Efterfølgende timer koster 1200 stykket, og alt afhængig af, hvor du holder festen, kan servitricen eller tjeneren opkræve et mindre kørselsgebyr oveni. På Strip Danmarks hjemmeside finder du en række transparente prisoversigter, som giver dig mulighed for at sætte dig ind i, hvor meget du helt nøjagtigt vil skulle betale for at få topløs servering til din næste fest.

Lidt af det hele

Fortjener dine gæster lidt ekstra underholdning? Så bør du overveje at vælge Strip Danmarks partypakkeløsning. Med partypakken får du både et vildt og frækt stripshow og to søde eventpiger, som giver topløs servering i baren. Det er bare om at komme i gang med bookingen. Rigtig god fest!

Relateret nyheder