hårshampoo morracaoilNyheder Oplevelser & Livsstil 

Derfor bør du bruge hårshampoo efter din hårtype


Der er enormt stor forskel på shampooer. Der er shampoo som du kan få til en flad 20’er nede i supermarkedet og så er der shampooer til flere hundrede kroner hos frisøren.

Men hvad er forskellen lige og hvorfor har frisøren også så mange at vælge imellem? Er en hårshampoo ikke bare en hårshampoo? Nej det er det bestemt ikke. Ligesom med ansigtscremer, er der også lagt meget teknologi bag de dyre shampooer. Læs med her og bliv langt klogere på hårshampoo.

Hårshampoo til tørt eller skadet hår 

Lige som man kan have tendens til at have tør hud, så kan man også have tendens til at have tørt hår. Derfor er der, ligesom til ansigtet, udviklet produkter der er lavet til at gå ind og modvirke tørhed i håret. Her er blandet andet Moroccanoil shampoo helt fantastisk.

Det er sådan at moroccanoil har lavet flere forskellige har lavet forskellige produkter til håret og det er den moroccanoil shampoo der hedder smoothing som du skal gå efter, hvis du har tørt eller skadet hår. Den er nemlig både ultra næringsrig og virker udglattende på tørt hår.

gyldent hår

Shampoo til farvet hår

Når man farver sit hår så er det klart, at man ønsker at det skal holde så længe som muligt. Det er dyrt at gå til frisøren og derfor er det jo skønt, hvis ens shampoo kan hjælpe med at holde på farven. Ved du hvad? Det kan den faktisk. Der nemlig lavet shampooer til lige præcist det formål. De indeholder også uv beskyttelse, så solen heller ikke kan gå ind og pleje dit hår og dermed forringe din hårfarve.

Hårshampoo til krøllet hår

Faktisk er der også lavet hårshampooer der er lavet specielt til krøllet hår. De indeholder ingredienser der kan gå ind og fremhæve og forme dine krøller, så de ser pænere ud. en shampoo til krøller vil også gå ind og gøre dine krøller mere holdbare. Også her kan du finde en fantastisk moroccanoil shampoo og tilhørende produkter til krøllet hår.

Shampoo til hår med mange hårprodukter i

Når man bruger rigtig mange hårprodukter, så kan det være svært, at finde en shampoo der er i stand til at vaske det hele ud. Hårprodukterne er nemlig lavet til at skulle blive i håret og sidder derfor godt fast. Derfor kræver det en helt speciel type shampoo at få vasket helt rent.

Her vil den dybderensende moroccanoil shampoo være et rigtig godt bud til dig. Med en moroccanoil shampoo vil du være helt sikker på, at dit hår og din hovedbund bliver renset fuldkommen for rester af hårprodukter. Samtidig tilføjer shampooen masser af næring og fugt til dit hår.

Hårprodukter, som alle bør bruge  

Udover moroccanoil shampoo, så laver mærket også rigtig mange andre gode produkter. Når du bruger din shampoo sammen med moroccanoil treatment, så vil du give dit hår de absolut bedste betingelser for at blive sundt og stærkt. Moroccanoil treatment kan bruges hver dag og altid efter et bad.

Relateret nyheder