grøn katteseleHus & Have Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Derfor skal du anskaffe dig en sele til din kat

Har du en kat? I så fald bør du også anskaffe dig en sele til den.

I denne artikel får du en lille gennemgang af, hvorfor er det en god idé at tage et kig på nogle katteseler og bestille en hjem. Og vi giver dig samtidig nogle gode råd om, hvordan du får fat i en god men billig en.

Læs med her hvis det er af interesse for dig og du er katteejer. Det tager kun et par minutter.  

Du kan gå en tur med din kat

Med en kattesele har du lige pludselig mulighed for at gå en tur med din kat. Dette kan være en meget sjov aktivitet for dig og din kat, hvis din kat ellers lever meget af dens liv indendørs. Rigtig mange af os lever trods alt i lejligheder, hvor det ikke er muligt at lukke katten ud i haven for at snuse lidt omkring.

For nogle katte kan det være helt i orden, men andre katte er en smule mere nysgerrig. Hvis du føler, at din kat ofte søger hen mod udgangen, så kan det være en god idé at prøve at gå en tur med katten.

Med en kattesele omkring katten så har du mulighed for at holde styr på hvor katten render hen, imens i begge er udenfor. På den måde bliver din kat heller ikke væk fra dig imens du går en tur med den.

Når det så er sagt, så er det en god idé ikke at presse katten for meget, første gang du går en tur med den. Husk på at katten ikke kender til verden udenfor – eller måske er det meget lang tid siden, at den har været udenfor din lejlighed. Pres derfor ikke katten for meget og læg mærke til om katten bliver bange.

Hvis den føler sig utryg, så er det på tide at vende hjem igen. Du kan altid gå en længere tur, efterhånden som katten bliver mere vant til at gå rundt udenfor.

kat med kattesele på

Lad katten rende ude i den åbne have – med sele på

Hvis du har en have men er bange for, at din kat løber væk fra dig hvis du lukker den udenfor, så kan det være en god idé også at sætte den i kattesele. Du kan sagtens sætte den i kattesele og have dem til at rende lidt rundt ude i haven. Bind katteselen til en pæl og lade den snuse rundt.  

Det kan være ganske hyggeligt at have katten til at rende rundt ved siden af dig, imens du laver lidt havearbejde.

Køb katteseler på nettet

Du kan meget hurtigt anskaffe dig katteseler ved simpelthen at bestille dem hjem fra nettet. Her kan du også få fat i katteseler til en meget billig pris. Du kan få dem meget billigere på nettet, end du vil kunne finde dem nede ved den lokale dyrehandler.

Det er derfor et godt sted at starte, hvis du gerne vil købe en kattesele hjem til din kat.

Relateret nyheder