infoskærmNyheder 

Derfor skal du have en infoskærm på dit kontor eller din arbejdsplads

En infoskærm på en arbejdsplads kan være godt for mange ting. Det vil skabe et større overblik, spare jer en masse tid, og det vil generelt bare gøre livet nemmere på arbejdspladsen. Læs med her, og find ud af hvordan noget så simpelt som en infoskærm kan gøre livet nemmere for dig og dine ansatte.

Den gør livet nemmere for både dig og dine ansatte

Nogle gange kan det være svært at bevare overblikket over, hvad det egentlig er, I skal nå på en arbejdsdag. En infoskærm vil gøre livet nemmere for alle på arbejdspladsen. På skærmen kan der stå informationer omkring, hvad I skal nå den pågældende dag. Der kan også stå, hvilke møder, der bliver afholdt. Det vil være med til at skabe et overblik, og alle vil derfor hele tiden være orienterede om, hvad der er på dagsordenen.

Samtidigt slipper du som arbejdsgiver for hele tiden at skulle informere dine ansatte om, hvad de skal gøre. Du kan blot skrive det på skærmen, og så kan de kigge der. Derved sparer du en del af din kostbare tid, som du kan bruge på at nå noget andet vigtigt. Kommunikation har aldrig været nemmere. Læs mere om infoskærme på www.nordicscreen.dk. Her kan du også designe din egen infoskærm.

infoskærm

Du kan helt selv bestemme, hvad der skal stå på infoskærmen

Noget af det smarte ved en infoskærm er, at du helt selv kan bestemme, hvad der skal stå på den. Hvis du blot ønsker, at den skal informere om vejret og dagens nyheder, så kan du sagtens få den til det. Men du kan også give den en mere nyttefuld funktion, hvor den nærmest kan komme til at fungere som et middel til kommunikation med dine kollegaer.

Det er helt op til dig. Du kan også vælge at ændre på designet, hvis du ønsker at den viser vejret den ene dag, vigtig information den næste dag og alle ting den tredje dag.

En infoskærm kan også være til gavn for gæster

En infoskærm er ikke nødvendigvis kun til gavn for dig og dine kollegaer. Hvis I har en arbejdsplads, hvor der er mange gæster, kan den også være til stor gavn for dem. I så fald kan du placere infoskærmen ved indgangen, hvor du kan informere om, hvor dine gæster skal gå hen, eller du kan oplyse dem om det, der er nødvendigt for dem at vide.

Det er også oplagt, hvis din arbejdsplads er et hotel, et legeland eller noget helt tredje, hvor der dagligt kommer gæster. I så fald kan du informere om, at de skal vente i lobbyen, at de kan få mad i buffeten eller at der kommer en og viser dem til deres værelse om et øjeblik – afhængigt af, hvilken arbejdsplads du er på.

En ting er helt sikkert. En infoskærm vil være til stor gavn, og det vil med garanti gøre din arbejdsdag nemmere.

Relateret nyheder