whiteboardNyheder 

Disse whiteboards kan du få

Har du også overvejet, om du skal investere i et whiteboard? Det kan godt være en god idé, for man kan bruge dem til rigtig mange ting. Der er f.eks. mange, der bruger dem til at skabe mere struktur eller overblik i hverdagen. Det kan f.eks. være meget praktisk, hvis man er en større familie, hvor det kan være svært at holde styr på, hvad alle familiemedlemmer laver. Der er naturligvis også meget andet, man kan bruge et whiteboard til, og i denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvilke forskellige slags der findes.

whiteboard

Et whiteboard med kalender

Det kan f.eks. være, at du gerne vil have et whiteboard, fordi du har svært ved at danne et overblik over din uge. Her kan det være smart, hvis du har et, der er designet som en kalender. Det – og mange andre designs – kan du nemt finde på https://whiteboardshoppen.dk/whiteboard. Der er også nogle, der bruger deres board til at føre madplan på. Det kan nemlig også betyde, at det bliver mere overskueligt. Der er mange, der synes, at madlavning i hverdagen er hårdt, og derfor kan lidt struktur godt hjælpe på det.

Whiteboard på hjul

Hvis du skal bruge et whiteboard i en professionel sammenhæng, så kan det godt være, at du har brug for noget i en stor størrelse. Her kan det også ofte være en fordel, hvis du har et board, der er mobilt, så det f.eks. nemt kan blive flyttet fra mødelokalet til kontoret. Her kan du med fordel vælge at investere i et board med hjul. Det kan I f.eks. bruge, hvis I skal skrive dagens opgaver op et sted.

Whiteboard med linjer

Det kan også være, at det kan være en fordel for dig at få et whiteboard med linjer. Det kan man f.eks. have brug for, hvis man er musiklærer, og man skal have et sted at skrive noder op. Så er det lidt irriterende, hvis man skal stå og tegne streger op for hver gang, hvis det alligevel altid er det samme, som tavlen bliver brugt til.

Årskalender

Det er også muligt, at du får et whiteboard, hvor du har oversigten over et helt år. Det er lidt noget andet end en uge kalender, og det er naturligvis forskelligt, hvordan folk bedst kan lide at have overblik. Der er også nogle, der vælger at have begge dele, fordi de så ikke behøves at gå på kompromis. Det er også meget smart.

Tilbehør til whiteboards

Når du skal have et whiteboard, så er der også noget tilbehør, du har brug for. Du skal naturligvis have tuscher, så du kan tegne på dit board. Derudover kan du også vælge at have magneter, så du kan hænge noget op som f.eks. billeder. Det kan også være meget fornuftigt at investere i en fiberklud, som du kan bruge til at tørre tavlen af med efter brug. Her kan du også købe en spray med, for der er nogle gange lidt farve, der kan begynde at sidde fast over tid.

Relateret nyheder