årshatOplevelser & Livsstil 

Find de fedeste nytårshatte

Selv om du måske holder nytårsfesten i en lille gruppe i år, skal det da stadig være så festligt som overhovedet muligt. Derfor må du ikke glemme nytårshatten! Den er hos mange fast inventar nytårsaften. Læs med herunder, og find ud af, hvilken nytårshat du skal have til nytår.

Festlige hatte og udklædning

Du kan få masser af forskellige nytårshatte, og de kan både sidde oven på hovedet og i ansigtet i form af en maske. De kommer også i både store og små udgaver og selvfølgelig i mange forskellige, festlige farver.

Hvis du skal have en nytårshat, der virkelig kan ses både inde og ude, så kan du vælge en stor, glimtende hat, hvor der er et bredt udvalg af farver. Den kunne for eksempel være pink, blå, sølv, guld eller rød. Og så er der lys på hatten, så du virkelig ikke bliver overset. Du kan også få en stilet bowlerhat i enten sort eller pink. Eller en høj hat i sort, som har både et pink bånd og en guldfarvet kant.

Er du til de lidt mere diskrete, men stadig festlige, så kan du få nogle mindre og spidse hatte, men som stadig kommer i festlige farver. Og de er meget billige. Hvis det i stedet er en udklædningsfest, du skal deltage i til nytår, kan du også få forskellige hatte til dette formål. Du kan vælge at klæde dig ud som kok. Du kan nemlig få en kokkehue, der passer til dette formål. Eller du kan vælge en farverig klovnehat. Så mangler du bare tøjet dertil.

nytårshat

Med familie eller venner?

Hvis du har din datter med til nytår, skal hun selvfølgelig også have en nytårshat. Det kunne være et pandebånd med en stor, pink sløjfe på. Hun kunne også få et diadem, hvor der står ”Happy New Year på”. Og det kommer i både sølv og guld.

Det kan også være, at det er en nytårsfest, der er forbudt for børn. Så kunne du vælge at gå i det frække hjørne og købe en hårbøjle, hvor der stikker to glimtende mandlige kønsdele op i lyserød. Så skal I nok få jer et godt grin.

Masker og briller

Hvis du er mere til masker, er der også mange muligheder for at købe det. For eksempel kan du få en, hvor der står ”Happy New Year” på. Og du kan få den med sølv eller guld skrift. Du kan også købe en festlig maskerademaske, hvor der stikker en stor fjer op. Eller en uden fjer, men i andre farver.

Det kan også være, at du er mere til briller, hvis du da ikke selv bruger briller i forvejen. Sådan nogle kan du blandt andet få, hvor de forestiller champagneglas – eller hvor der står ”Happy New Year”. Du kan også kombinere briller med en sej hat.

Der er altså masser af muligheder for nytårshatte. Så det er bare med at få købt en, inden det er for sent. Så er du nemlig klar til en festlig nytårsaften i godt selskab.

Relateret nyheder