SmartwatchNyheder 

Find det bedste smartwatch

Smartwatches har i virkeligheden ikke længere noget med armbåndsure at gøre. En smartwatch er faktisk en mikrocomputer, der kan alt det et armbåndsur kan og lidt mere.  Cifferbladet er en LCD skærm, men i modsætning til tidligere LCD skærme kommer de nu med høj opløsning og fuld farveskala. Dette giver hidtil uanede muligheder.

En smartwatch kan i princippet erstatte en smartphone. Har den et SIM-kort slot kan den også bruges om telefon. Det kan godt tænkes, at de smarte ure kommer til at fortrænge smartphones, i hvert fald til en vis grad. Den eneste ulempe med at bruge en smartwatch i stedet for en smartphone er størrelsen. Hvor det giver mening for en smartwatch at være så lille som mulig, er det ikke det samme med en smartphone. Der har du simpelthen brug for en vis minimum størrelse.

Fremtidens smartwatch

Men det kan muligvis snart ændre sig. Intelligente kontaktlinser er allerede på markedet. Det er kun et spørgsmål om tid, og så vil de være hvermandseje. Så ville størrelsen ikke længere være en begrænsning. Fremtidens smartwatch vil simpelthen koble sig til den intelligente kontaktlinse og så får du hele synsfeltet til rådighed for smartwatchens funktioner.

Dvs. du kan se film igennem kontaktlinsen, styre funktionerne med øjenbevægelser og så er der ikke længere brug for to gadgets: smartphone og smartwatch vil simpelthen smelte sammen  til en – skal vi kalde den watchphone?

Hvad kan en nutids smartwatch?                                                                                               

https://mysmartwatch.dk/ kan du se et stort udvalg. Smartwatches kan have et hav af forskellige funktioner. Prisen er naturligvis afhængig af hvor mange og hvilke funktioner du ønsker af din smartwatch.

I den billige ende får du pulsmeter, notifikationer, alle ur-funktioner, samt en medieafspiller. Du kan høre musik og endda se videoclips på selv den billigste smartwatch. Også de billigste ure kommer med et udvalg af forskellige digitale cifferblade, som du kan skifte efter behov. Og så har de naturligvis alle Bluetooth.

Outdoor-varianten

Rigtig interessant bliver en smartwatch hvis du er til aktivsport og udendørsliv. For få hundrede kroner kan du få et outdoor ur. Den kan holde til at blive udsat for elementerne, er vandtæt, og har alle de funktioner du har brug for når du er ude i naturen. GPS, telefon, kompas, er en selvfølge for en outdoor smartwatch. Men du får også en mikro vejrstation.

En outdoor ur kan måle lufttryk, temperatur og luftfugtigheden. Det er nok til at du kan forudsige lokalt vejr med større præcision end online vejrtjenester. Den har naturligvis også alle telefonfunktioner, pulsmåler, foranderligt udseende, en medieafspiller og meget mere.

Marine-varianten

En marine smartwatch er en outdoor-variant på steroider. Sådan en fætter holder til orkaner og saltvand. Du kan bruge den som dykkerur, og du kan linke den op til bådens elektronik. Marine ure kan bruges som fjernbetjening til bådens kortplotter og alle andre digitale funktioner. Du kan endda styre motoren med din smartwatch, hvis motorstyringen er kompatibel og har Bluetooth.

Relateret nyheder