sorte negleNyheder Oplevelser & Livsstil 

Flotte negle til den helt særlige begivenhed


Vi bevæger os mod sommerren og det betyder flere specielle begivenheder, det kan være den årlige sommerfest er rundt om hjørnet eller måske du er en af dem der skal til et bryllup.
Når man skal til en stor fest med mange mennesker, hvor folk klæder sig på i deres fineste tøj. Til sådan en lejlighed kan det være man går til frisøren og lige får frisket sin frisure op, og man bruger måske lang tid på at finde den rigtige kjole, og derfor er det sidste der mangler, at man får ordnet sine negle.

Mange vil nok synes at det er til de store begivenheder man godt kan bruge de ekstra penge på at til en neglesalon, og få lagt gelpolish for eksempel.  Det er ikke alle som bryder sig om at have lange negle, men selvom du ikke har det naturligt, og ikke har lyst til at få lavet lange negle, så kan man sagtens få lavet meget smukke negle med gel polish, hvis man går ned i en neglesalon.
Lige gyldigt hvor du befinder dig i landet, er der mulighed for at få lagt gel polish, da det er fast inventar i de fleste saloner, NR Kosmetik er et eksempel på dette.

negle til fest

Vælg farve til din gel polish

Når du skal have lagt gel polish til en stor begivenhed, så er det vigtigste at du finder den rigtige farve.  Her kan man gå flere veje, det man skal tænke over er selvfølgelig at din gel polish skal passe til resten af dit outfit. Mange sommerbegivenheder er farverne måske lidt mere blide og ovre i pastelgruppen, det kan være at den kjole du har valgt, også er i de mere rolige og lyse farver. Det betyder ikke at du bare skal finde en farve til din gel polish der er helt magen til kjolen. Her skal du måske nærmere sørge for, at din gel polish er i samme farveskala som dine accessoires. Det kan være et godt trick at dine sko, din taske og dine negle har nogenlunde samme farve, så man ikke ender med at have syv forskellige farver på.
Så hvis du har en hvidlig kjole på, så kan det måske være sjovt at vælge rød, eller blå? Så der kommer lidt farve ind i billedet. Omvendt, har du en helt grøn kjole på, så kan det måske være meget godt at have en mere neutral farve gel polish på dine negle.

Du har dine flotte negle længe efter begivenheden

Hvis du skal til en stor begivenhed, så vil du helt sikkert blive glad for at have valgt at gå til en neglesalon og få lavet dine negle, da du er sikker på de bliver filet på den rigtige måde og i lige præcis den form du godt kunne tænke dig. Det gode ved gel polish er, at efter du har været hos neglesalonen, så har du flotte og farvede negle i op til tre uger inden du skal tænke på at fjerne din gele polish igen. Det betyder at selv efter den særlige begivenhed, så kan du i flere uger efter gå rundt og nyde dine fine velformede negle i en skøn farve gel polish.

Relateret nyheder