Nøglesnor med trykNyheder 

Flotte nøglesnore med tryk og logo – så kan du finde rundt i nøglerne

Du kender nok godt det, at du har flere tusind forskellige nøgler, og det er aldrig til at finde rundt i, hvilken nøgle, der passer til hvad. Med en nøglesnor med tryk eller logo, kan du nemt finde rundt i det, og det er også rigtig smart til din arbejdsplads, hvis flere af jer går rundt med nøgler til arbejdet.

Nøglesnor med tryk

Nøgler med tryk kan bruges af alle og enhver. Du vælger selv det tryk, der skal på din nøglesnor, og så kan du selv kende nøglen og vide, hvad den bestemte nøgle skal bruges til. Det er helt op til dig, hvad trykket skal være, hvad der skal stå på, og hvad farve og tekst det skal være. Sådan fungerer det i hvert fald oftest. Find nøglesnore og en masse andre ting med tryk på hos https://www.topsupplies.dk/.

Hvis du gerne vil gå efter den simple metode, og bare skrive noget som ”hjem”, ”garage” eller ”cykel” så kan du bare gøre det. Det er en hurtig måde at se på, hvilken nøgle der er til dit hjem, hvilken der er til garagen og hvilken der er til din cykel. Man kan selvfølgelig også skrive noget sjovt, eller få en figur på måske. Uanset hvad du vælger, så kan du i det mindste se forskel på alle dine nøgler, så de ikke alle sammen bare ligner hinanden.

Nøglesnor med logo til arbejdspladsen, skolen eller andet

Det kan være rigtig smart at lave en nøglesnor med logo på, hvis man skal uddele en masse nøgler til kollegaer, skolever eller efterskoleelever. Unge der går på efterskole skal for eksempel have en nøgle til deres værelse, og for, at den her nøgle har mindre chance for at blive væk, og forsvinde i mængden af mange andre nøgler, kan det være en rigtig god ide at lave sådan en nøglesnor med logo på.

Den ide kan bruges til en masse andre situationer. Det kan være bilnøglerne til firmabilerne I kører rundt i ældreplejen eller noget helt andet. Nøglesnor med logo er smart, brugbart og kan også sagtens være flot, så længe det er et flot logo I har. Så hvis det er noget, som du eller I har brug for, så kan det være, at det skal prøves af. Det er heller ikke spor dyrt, og det skulle meget gerne være noget, som enhver arbejdsplads eller ethvert menneske har råd til.

Hvis I har nogle nøgler på arbejdspladsen som I bruger, men folk ofte mister dem, simpelthen fordi det bare er en nøgle for sig selv, og den på ingen måde skiller sig ud, så er det også åbenlyst en nøglesnor med logo vil hjælpe i denne situation. Hvis den bliver tabt på jorden eller gulvet, vil man meget hurtigere og nemmere lægge mærke til den, ligesom den virkelig vil skille sig ud fra vores andre normale nøgler. Så en nøglesnor med logo eller tryk, er noget vi alle godt kunne bruge.

Relateret nyheder