led belysning på kontoretBiler & Elektronik Business & Erhverv Hus & Have Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Fordelene ved LED belysning og lamper

LED lamper er populære som aldrig før, og efterhånden at finde i enhver dansk bolig. Der er mange fordele ved at vælge en lampe, der anvender LED pærer som belysning. Energieffektiviteten og forventet levetid af en LED pære overstråler alle andre lyspærer uden sammenligning. En LED pærer bruger nemlig ca. 25 % mindre strøm modsat ganske almindelige sparepærer, som ellers også er velkendt for at være strømbesparende. Endvidere vurderes en LED pære til at have en levetid på helt op til 25 år, hvorimod en sparepære maksimalt vil kunne holde i 10 år.

Der er flere fordele ved at vælge en energibesparende LED pære som eksempelvis:

  • Belysning med fuld lysstyrke med det samme modsat en sparepærer, der skal bruge tid på at gøre lyset kraftigere
  • Mulighed for justerbar belysning, så du selv kan vælge kraften af lysskæret
  • Velegnet til udendørsbrug, eftersom kulde og vind ikke påvirker LED pærerne
  • Indeholder ikke kviksølv og er derfor mere skånsomt for miljøet

En LED pære og derfor velegnet til alle slags rum og særligt i lokaler som gang, bryggers og toilettet, hvor du periodevis tænder og slukker lyset.

Smuk LED bordlampe til kontoret

Der intet at sige til at LED lamper efterhånden er alle mands eje, når fordelene er så indlysende. Som nævnt tidligere så er de særligt brugbare i lokaler, hvor der hyppigt tændes og slukkes for lyset. Det skyldes at du gerne vil have maksimal lyskraft, når du endelig skal bruge lyset, og derfor ikke har tid til at vente på en sparepære begynder at lyse op. Muligheden for justerbarlys er også en kæmpe fordel i mange tilfælde og især ved dit skrivebord eller arbejdsstation. Afhængig af tidspunkt på dagen eller årstid kan du have brug for kraftigere eller mildere belysning, og derfor er det smart med dæmpbar lysindfald. Når du skal vælge en bordlampe til dit skrivebord, er det vigtigt at kigge på de forskellige muligheder. For at få en behagelig arbejdsstation, skal du bruge dæmpbar lys og ikke mindst justerbar skærm eller arm.

Til inspiration har vi derfor fundet en virkelig flot og æstetisk designerlampe fra Flos frem.
Der er selvfølgelig tale om Flos Kelvin T LED bordlampen i en stilren sort farve, som du kan se herunder:

flos kelvin led bordlampe i sort

Lampen der er designet af Antonio Citterio må siges at være elegant og unik, hvorfor den passer indtil enhver indretning uanset stilart. Bordlampen har et dejligt varm lys, som gør det rigtigt behageligt at arbejde i flere timer ad gangen. Endvidere har du selvfølgelig de efterspurgte indstillingsmuligheder, der matcher kravene til en god arbejdslampe. Prisen er dog i den pæne ende af 3.000 kr., men samtidig godt givet ud, hvis du værdsætter kvalitet og æstetisk design.

Relateret nyheder