påskeæg i kurvBusiness & Erhverv Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Forkæl dine medarbejdere til påske

Rigtig mange virksomheder giver deres medarbejdere en gave til jul. Det er en fin måde at vise, at man værdsætter sine ansatte og det arbejde de lægger i firmaet. Julen er dog en tid, hvor man i forvejen får en del gaver både fra venner og familie.
I løbet af året er der flere andre højtider og helligdage, som er en smule overset, i hvert fald når det kommer til firmagaver.

Vil du gerne overraske dine medarbejdere med lidt ekstra forkælelse på et tidspunkt, hvor de formentlig ikke regner med det? Så send påskeæg til dem som firmagave!

Hvorfor fejrer vi påske?

Påsken falder på forskellige datoer år for år, men den ligger altid i foråret.
Oprindeligt var påske en israelitisk fest, hvor nomader fejrede foråret og kvægets frugtbarhed. Siden blev det omfortolket til en jødisk højtid, hvor man fejrer jødernes udvandring fra Ægypten.
De kristne har også taget påsken til sig. Her er det en markering af Jesu død og opstandelse. Det er den påske, vi hovedsageligt kender her i Danmark.
For nogle fejres påsken ved at tage til de mange gudstjenester i påskedagene, men de fleste har nok andre påsketraditioner, såsom at skrive gækkebreve, holde påskefrokost og spise påskeæg.

Send påskeæg som firmagave

Påske er en super fin anledning til at give sine medarbejdere en lille gave. Alle har en del fridage i forbindelse med påsken, og dermed ekstra tid til at hygge f.eks. med et lækkert påskeæg.
Dine medarbejdere har nok ikke en forventning om at modtage en firmagave på dette tidspunkt, og derfor vil de heller ikke have nogen forventninger til gavens størrelse. Du behøver derfor ikke bruge mange penge på påskegaven. Et lille påskeæg, der ikke er specielt dyrt, kan sagtens bringe stor glæde.
Du kan også vælge at lave lidt sjov ud af det, for at styrke sammenholdet i firmaet. F.eks. kan man sende gækkebreve til hinanden og gætte hvem, man har modtaget et fra. Send påskeæg til dem, der gætter rigtigt, eller send påskeæg til alle medarbejdere, hvis det skal være mere fair. Du kan også arrangere en æggejagt på kontoret. Der er mange muligheder.

åbne påskeæg

Påskeæg til enhver smag

Nogen vil måske mene, at påskeæg er noget børn får. Der findes dog et hav af forskellige typer påskeæg, så man kan nemt finde et, der er mere egnet til voksne end andre.
Flere steder kan man købe luksuspåskeæg med lækre smagsvarianter, mørk chokolade, belgisk chokolade osv. Et påskeæg behøver heller ikke være lavet af chokolade. Man kan f.eks. købe påskeæg af lakrids. Det er noget, der falder i god jord hos de fleste voksne mennesker.
Man kan også tænke endnu mere ud af boksen. Faktisk behøver et påskeæg slet ikke være spiseligt. Send påskeæg af porcelæn til dine medarbejdere i stedet for. På den måde får de en ting, de kan beholde for altid. Det er en rigtig fin gave at få, og et godt minde at have, når de engang forlader virksomheden.

Relateret nyheder