imprægnering af fliseHus & Have Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Gå foråret og sommeren i møde med rene fliser

Efter et efterår og en vinter kan dine fliser se triste ud. Fyldt med alger og mos, og langtfra flotte grå. Det kan der heldigvis nemt laves om på. Vidste du, at flisernes levetid afhænger af, hvor godt du passer på dem? Fliser bliver udsat for lidt af hvert i det danske vejr. Derfor er det også så vigtigt at passe på dem, hvis du gerne vil have, at de har en lang levetid. Det vil man selvfølgelig gerne og man kan på den måde også spare nogle penge på den lange bane.

Hvorfor du skal imprægnere dine fliser

Når først du har fået renset dine fliser, hvad enten det er i indkørslen eller på terrassen, er du ikke færdig med arbejdet. Faktisk er det nu, at det allervigtigste kommer. Dine fliser skal nemlig imprægneres med flise imprægnering. Du kan vælge selv at gøre det, eller lade en professionel gøre det. Det sidste giver selvfølgelig det allerbedste resultat. Udover at dine fliser kommer til at se pæne ud, giver flise imprægnering dem også en meget længere levetid. Flise imprægnering giver dine fliser en hinde der forhindrer vand og alger at trænge ind og sætte sig fast i flisens overflade. På den måde sikrer du dig, at dine fliser kan holde i mange år. Når først fliserne har fået imprægnering, kan de holde til meget, og ser samtidig flotte ud.

Rene fliser giver et godt helhedsindtryk

Når fliserne er rene og terrassen og indkørslen er ryddet, fremstår dit hjem flot og stilrent. Rene fliser der har fået flise imprægnering, giver et super flot udtryk til dit hus og din have. Fliser der er rene, imprægnerede og fri for alger ser bare pænere ud. Når du har fået ordnet fliserne af en professionel, kan du koncentrere dig om resten af haven. For et samlet stilrent udtryk kan du investere i flotte krukker til terrassen med planter der er nemme at holde, og som vil være grønne hele sæsonen. Brug også meget gerne naturen i din indretning. For eksempel en stor flot gren med lyskæde i. Mange er begyndt at indrette terrassen med ude tæpper. Udetæpper passer super flot til terrassen med de rene imprægnerede fliser. Når du først er i mål med dine fliser og din terrasse, kan du nyde kaffen på terrassen i ro og mag. Eller hvad med en skøn drink inden du skal grille aftenens menu?

Vedligehold dine fliser og vær miljøbevidst

Mange vil gerne være mere miljøbevidste. Det kan man også stadig være, selvom man ønsker at rengøre og imprægnere sine fliser. Det er også derfor, det er så vigtigt at kontakte en fagmand. På den måde sikrer du dig, at de bruger miljørigtige midler. Ved at bruge midler med minimal belastning af miljøet, kan du trygt og roligt vælge at få imprægneret dine fliser. Ved at vedligeholde dine fliser er du også med til at hjælpe miljøet. Dine fliser vil nemlig få en meget længere levetid, og det er i hvert fald også godt for miljøet. Overvej allerede nu at få imprægneret dine fliser til foråret.

Relateret nyheder