rødhåret i hængekøjeBusiness & Erhverv Hus & Have Nyheder 

Gør din have klar til sommer og sol med disse ting


Nu er det endelig sommer, og det er ved at være tid til at tilbringe tid i vores elskede haver. Hvis du har din egen have, er det vigtigt, at den lever helt op til dine forventninger om at være den perfekte sommeroase. Det kan godt være du ikke lige kan se, hvordan du gøre din have mere hyggelig, uden at skulle bruger masser af tid og penge på det. Heldigvis er der hjælp at hente. Læs med her, og få ideer til, hvordan du gør haven sommerklar med simple, men smarte, løsninger.

Køb dig en hængekøje

En hængekøje passer perfekt ind i de fleste, og det er der flere grunde til. For det første er den bare rigtig behagelig at ligge i. Det er bare supersmart med en ekstra udendørs seng, hvis du gerne vil have en lille lur. Den er også rigtig nem at pakke ved, hvis det begynder at regne, eller når sommeren er forbi. Så ser den også rigtig godt ud i haven. Den skaber god stemning og en ferieagtig vibe, der minder om sandstrande og lækre drinks.

En anden god ting er, at hængekøjer ikke koster det helt store. Kig dig omkring på https://hængekøje.dk/, og find frem til den helt rigtige hængekøje til dig. Så er de ligeledes nemme at sætte op, så du skal ikke bruge flere timer og mange frustrerede stunder på det. Det eneste, du skal bruge, er et sted at hænge den fast. Det kunne for eksempel være nogle store træer eller nogle pæle, du sætter op i græsset. Når det er på plads, sætter du den bare op. Herefter kan du slappe af og nyde en kold øl eller et glas iste i din nye hængekøje.

asiat

Kulørte lamper skaber godt stemning

Du kan virkelig gøre din have hyggelig og personlig ved at dekorere den med kulørte lamper. Her taler vi ikke om de klassiske julelys, men derimod den slags, der er beregnet specielt til om sommeren.

De fås i mange forskellige former og motiver. Størstedelen af dem oplyses ved hjælp af solceller, så det er ikke nødvendigt med batterier eller med el fra stikkontakten indenfor. Solcellen skal bare stå i solen i løbet af dagen, og så får du perfekt, miljøvenligt lys om aftenen.

Kulørte lamper er en både billig og meget enkelt måde at skabe god sommerstemning i haven på. De er ideelle til fester eller besøg, men de er også rigtig rare at have, når du bare gerne vil nyde din have selv om aftenen. De er flotte, så de pynter ovenikøbet om dagen, selv når de ikke lyser. De fører tankerne mod en hyggelig baggård i Sydeuropa og er derfor perfekte til at skabe feriestemning, selv når du sidder derhjemme. Sådan kan du ganske nemt og til få penge omdanne din have til en skøn ferieoase, som gør ferien endnu sjovere. Hvis du både får hængekøjen og lamperne på plads, kan det måske endda være, du slet ikke har lyst til at rejse væk fra den.

Relateret nyheder