thermotøj børnOplevelser & Livsstil 

Hold børnene varme og tørre i det helt rigtige overtøj

Når efterår og vinter banker på, skal der opdateres i børnenes garderobe. Man skal både have styr på termotøjet, regntøjet og flyverdragten. Men hvilket overtøj er det helt rigtige? Det kommer meget an på, hvilke situationer barnet er ude i, og hvordan vejret og temperaturen er.

Få her et overblik over hvordan tre slags overtøj kan være gavnlige at have i dit barns garderobe. En varieret garderobe er alfa og omega, da børn ikke selv kan regulere deres påklædning efter vejret og temperaturen.

thermotøj børn

Termotøjet

Termotøj er en uvurderlig del af børnenes garderobe. Termotøj holder dit barn varmt på de kølige dage, og tillader stadig at det kan ånde. Børn leger ofte vildt, hvor de får varmen, og her kan termotøjet hjælpe med at lade kroppen komme af med varmen. Samtidig hjælper termotøjet til at holde på varmen, hvis barnet gearer lidt ned i aktivitetsniveau.

Marmar termotøj har alle de rigtige egenskaber, og er samtidig superflot. Marmar termotøj er meget let, så børnene nemt kan bevæge sig frit rundt udenfor og på legepladsen. Marmar termotøj børn er altså en super god investering til dit barns garderobe.

Et godt fif er at give termotøj inden under regntøjet når vejret bliver koldere og vådere. På den måde får man det bedste fra både termotøj og regntøj. Marmar termotøj er kvalitet der holder.

Regntøjet

Modsat Marmar termotøj er regntøj helt vandtæt. Det har sine fordele, da børn elsker at lege ude uanset årstiden. Børn har altid elsket og været fascineret af vandpytter og regn. Der er ikke noget bedre end at hoppe i regntøjet og ud det våde vejr.

Regntøj findes i dag i mange forskellige farver og print. Fælles for alt regntøj til børn er at det er vandtæt, men der er mange andre små forskelle fra mærke til mærke. Nogle tilbyder også åndbarhed, andre gør ikke. De fleste mærker af regntøj kan vaskes i vaskemaskinen, hvilket er rart da børn ofte bliver godt mudret til.

En anden god ting at kigge efter ved regntøjet er, om der er stropper i buksebenene. Det gør det nemmere for dit barn at bevæge sig det, og det gør, at dit barn ikke skiller mellem støvle og regntøj.

Flyverdragten

Når vinteren kommer nærmere, er det ikke længere nok med termotøj og regntøj. Så skal der noget endnu lunere til. Det er her flyverdragten kommer til sin ret. Igen med flyverdragter, som med andet overtøj til børn, findes der et utal af mærker, farver og designs.

Der er også meget forskel på, hvilke egenskaber de forskellige flyverdragter har. Her er det vigtigt at kigge efter vandsøjletryk, så dit barn er sikret en tør og varm oplevelse uden for hver gang. Kig også efter stropper og vindfang i arme og ben på flyverdragten, da dette også er med til at holde dit barn varmt. Det kan være en vigtig detalje, om der er en eller to lynlåse ned foran i dragten, da det afgør, hvor nemt dit barn selv kan tage den på.

Relateret nyheder