keratosis pilarisNyheder 

Hudpleje til dig med keratosis pilaris

Døjer du med små røde knopper på bestemte steder af kroppen? Så kan det godt være, at du har lidelsen Keratosis Pilaris. Det er en hudlidelse, som desværre ikke kan kureres, men det kan behandles, sådan at symptomerne reduceres.

Her får du nogle gode og effektiv råd til, hvad der kan gøres ved problemet. Det gør dit liv så meget lettere, når du kan slippe for de irriterende knopper.

Hvad er Keratosis Pilaris?

Keratosis Pilaris er en hudlidelse, som ikke er smitsomt, og som ikke er farligt. Til gengæld er det ret generende kosmetisk. Udslættet ses typisk i ansigtet og på overarmene. Det kan godt være skæmmende – i hvert fald i ens egne øjne.

Du kan læse meget mere om Keratosis Pilaris her, og du kan også blive meget klogere på, hvad du kan gøre for at afhjælpe symptomerne. Det er faktisk ret let at gøre det. Forestil dig, hvor dejligt det kan være at slippe af med de generende røde knopper.

keratosis pilaris

Hvad kan der gøres mod Keratosis Pilaris?

Hvis du har meget stor tålmodighed, så kan du vente nogle år og se, om du vokser dig fra det. For enkelte personer sker der faktisk det, at lidelsen forsvinder af sig selv. Måske er du en af de heldige. Har du ikke tålmodighed til bare at vente i nogle år, så er der heldigvis også andet, der kan gøres ved det.

Du skal endelig ikke begynde at gøre noget selv. Det kan bare forværre problemet. Du må altså hverken trykke, skrubbe eller spritte på det. Det, der skal til, er fugt. Det kan du give huden på de ramte områder ved at bruge en bestemt creme, der er udviklet til at klare netop Keratosis Pilaris.

I det hele taget kan man sige, at områderne har brug for fugt og for ro. Lad være med at kradse eller gnide på de angrebne steder. Sørg også gerne for, at du ikke har for stramtsiddende tøj på der, hvor lidelsen er. Huden skal sådan set helst bare være i fred – og så behandles med den rette creme.

Brug det rette produkt i behandlingen

Når du skal gå all in på en behandling, så kan du bruge et produkt, der indeholder salicylsyre. Det kan du få i en creme, hvor indholdet har den helt rigtige sammensætning i forhold til den følsomme hud.

Inden du skal bruge cremen, bør dit ansigt og andre steder med knopper være renset blidt og skånsomt. Du kan få en hel serie af produkter, som tilsammen udgør det helt rigtige at gøre for din hud.

Al hud skal plejes, og det skal helst være på den rigtige måde. Din hud fortjener i høj grad den rette pleje og behandling, sådan at du kan komme dine hudlidelser til livs. Se, hvad Danish Skin Care kan gøre for din hud. Du bliver overrasket over den positive forandring, som viser sig efter nogen tid.

Benyt dig af den ekspertviden, som du kan få. Og bestil de rette produkter til dig.

Relateret nyheder