https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/Nyheder 

Hvordan opbevarer I knivene i jeres køkken?

Din opbevarings metode for knive i dit køkken spiller en stor rolle for indretning, da det er en del af den. En knivmagnet i træ, kan være den mulighed for opbevaring af knive, som passer bedst ind i dit køkken.

Sådan en træløsning, passer både meget flot i køkkenet af sten, metal og træ, så du kunne med fordel genoverveje, hvordan du opbevare knivene i dit køkken. Andre måder at opbevare knive i køkkenet, som også er af træ, kunne være en knivholder, som man stikker kniven ned i, hvor kniven bliver holdt med bladet nedad. Du kan også bare lægge kniven i en skuffe, men hvis du har flotte knive, pynter de meget godt i køkkenet.

https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/

Knivmagneter i træ er en mulighed

Som sagt hvis du har nogle flotte knive, du gerne vil vise frem, er knivmagneter den bedste mulighed i mange køkkener. Det giver tit mening for indretningen at have en knivmagnet, fordi der tit er en væg opad køkkenet. I nogle køkkener er der selvfølgelig ikke nogen væg op ad køkkenet, fordi hele køkkenet er en ø med kun bordplader og skuffer. Det ses godt nok meget sjældent, så der er en god chance for, at der er plads i dit køkken. Du kan se på Knivmagnet træ, for et godt valg at knivmagnet. Lige netop denne knivmagnet, er lavet af noget træ, som tydeligt viser årene, og giver et rustikt indtryk. Dette rustikke indtryk er noget mange går efter i indretning af deres køkken, men det giver også mening med en knivmagnet som den eneste rustikke genstand i køkkenet. Det er for dem, der går efter et minimalistisk udtryk i køkkenet, med et strejf af få knivskarpe genstande. Fordelen ved denne knivmagnet af træ, er også at den ikke kun har en magnet som samler alle bladene oven i hinanden, men den giver mulighed for en udspredt fordeling af knivene. Det tillader alle dine flotte knive at pynte dit køkken, sammen med træ af høj kvalitet.

Indretningen skal spille godt sammen i hele køkkenet

Hvis du i forvejen har et højt kvalitets køkken, giver det ingen mening at anskaffe dig noget i plastik. Det ville bare sænke indtrykket af dit køkken. Træ og sten passer generelt godt sammen, så du skal ikke komme her og sige, at du har et stenkøkken, og derfor vil træ ikke passe ind. Der er mange køkkener, hvor man kombinerer træ og sten. Den mest typiske måde at gøre dette på er ved at lave skabslågerne af træ og bordpladerne i sten. Så kan væggene bare være ligesom i resten af huset, men du kan også gøre noget specielt ud af væggene netop i køkkenet, ved for eksempel at lave dem i rå mursten eller i fliser. Det giver et interessant udtryk, og en knivmagnet passer klart bedst på en naturligt udseende væg, fremfor en tapetvæg.

Man skal tænke helhedsudtrykket af køkkenet over det hele, når man beslutter, hvilken måde man vil opbevare sine knive på.

Relateret nyheder