butterflyOplevelser & Livsstil 

Klæd dig elegant som best man med en flot butterfly

Det er en stor ære at få titlen og ansvaret som best man ved et bryllup. Det er særligt betydningsfuldt, fordi denne titel indikerer, at gommen har udpeget dig til at være hans ”bedste mand”. Det er ikke så lidt og dermed noget, man gerne vil honorere med at klæde sig stilfuldt og elegant på, så man lever op til den ærefulde titel. En best man kan klæde sig på i mange forskellige slags habitter og outfits, men kan også vælge at holde den stil og det farvevalg, som brudeparret har valgt. Hvis man gerne vil være ekstra smart, kan man klæde sig på med en flot og elegant butterfly, der har en tilhørende lommeklud til. Dermed kan klud og butterfly matche hinanden og sågar også brudeparret. Hvilken butterfly du skal vælge, vil vi komme lidt nærmere ind på her, så du i mere end en forstand føler dig godt klædt på til situationen.

butterfly

Velour er elegant og dekadent

Skal der fuld skrue på elegancen og dekadencen, er en butterfly i velour lige sagen. Den kan vælges i en flot rød farve, der signalerer passion, kærlighed og lidenskab, farver, der har smæk på i forhold til symboler og varm energi. Den kan kombineres med et flot skærf, som du som best man har rundt om livet, og dermed giver et flot helhedslook. Den røde velour har også et strejf af dekadence over sig, hvor man får associationer til filmen Moulin Rouge og natklubber i Paris efter mørkets frembrud. Den kan være med til give signal om, at du er mere end en pæn og nobel herre i et jakkesæt, men i øvrigt også godt kunne tænke dig at blive set som en passioneret mand med lidenskaben i behold.

Klassisk sort butterfly a la James Bond

Mange har set Roger Moore som James Bond i et klassisk hvidt smokingsæt og en tilhørende sort butterfly til, mens han står oppe ved baren og beder om en Vodka Martini, shaken, not stirred. Han emmer af klassisk elegance, intelligens og snuhed og kører desuden i den mest stilfulde og blærede Aston Martin bil. Hvilken best man ville ikke gerne ligne ham? Her kan en klassisk sort butterfly både gå til en sort smoking eller en hvid habitjakke. For at det hele ikke skal blive sort i sort, kan man bryde med sortheden ved at have en smuk rød rose i knaphullet eller et lilla kludestykke i lommen ved brystet.

Fest og farver med en flerfarvet butterfly

Skal der lidt mere fest og spas ind over festen og looket, kan en butterfly i flere farver være vejen frem. Her bløder man lidt op på det seriøse og stilfulde look og går lidt mere over mod, at livet heller ikke skal tages for seriøst. Der må gerne være plads til fest og farver, og dette kan ses på best man og hans butterfly. Den kan stadig godt matche brudeparrets farver fra brudebuketten og gommens slips eller butterfly.

Relateret nyheder