HundefoderNyheder 

Kun den bedste hundemad er godt nok til din firbenede ven

Kender du også det med at komme hjem efter en lang dag, og blive taget imod af din allerbedste ven. Logrende og elskelig kan denne behårede lille klump kærlighed, få smilet tilbage på dine læber. Din hund står altid klar til at muntre dig op, og du vil selvfølgelig gøre det samme for den.

Den følger dig i tykt og tyndt, og fortjener at blive forkælet med kvalitetsfoder, der kan gøre den sprængfyldt af energi. Ved at vælge kornfri hundemad, er du sikker på, at du har taget et naturligt og sundt valg for din hunds mave.

Gør din hund godt både indvendig og udvendig

Oplever du også nogle gange, at din hund har fedtet pels eller dårlig ånde? Det er ikke altid lige lækkert med en hund der lugter dårligt, eller at hænderne bliver fedtede, hver gang du vil kæle med dit elskede husdyr. Der findes mange hurtige løsninger på markedet, der hævder at kunne afhjælpe problemerne. At skulle investere i forskellige tyggeting eller litervis af shampoo kan dog hurtigt blive dyrt.

En af de nemmeste måder at hjælpe din hund på, er ganske simpelt ved at prøve at ændre dens foder. Prøv at udskifte din hunds almindelige mad med kornfri hundemad, og se om det gør en forskel. Så undgår du en masse unødige produkter, der hober sig op i hjemmet, og det er en naturlig løsning for din hund.

Slut med allergier

Mange hunde døjer med mavebesvær. Har du også prøvet alt mellem himmel og jord, for at komme maveproblemerne til livs? Prøv at skifte til kornfri hundemad. Kornprodukter kan være besværlige for din hunds mave at fordøje, og kan føre til f.eks. diarré. Det er hverken en behagelig oplevelse for dig eller for hunden!

Kornfri hundemad er oftest nemmere for hunden at tåle, fordi du undgår de besværlige kulhydrater. I stedet for du meget mere kødindhold, der er fyldt med gode proteiner, som din hund har brug for.

De kornholdige standardprodukter kan også være skyld i, at din hund oplever allergiske reaktioner. Opdager du at din hund begynder at få kløende poter, så er det ved at være tid til at få skiftet over til kornfri hundemad.

Kornfri hundemad for alle og enhver

Hunden er et aktivt dyr, der har brug for masser af energi, så den kan hoppe og springe glad omkring. Selvom din hund kommer på kornfri hundemad, behøver du ikke at gå på kompromis med smagen. Der findes mange forskellige varianter, så din øjesten kan nyde godt af lækre smage som lam og kylling.

Kornfri hundemad fås til alle typer hunde lige fra aktive hvalpe til trætte seniorhunde. Så der er helt sikkert også et produkt, der passer til din hund. Har du en hund, der har tendens til at blive lidt for tyk, så er der også mulighed for at vælge diætfoder. Der er sørget for det hele i den kornfrie hundemad, så vent ikke med at få bestilt.

Relateret nyheder