Oplevelser & Livsstil 

Lej en dj til firmafesten

Firmafesten er en god måde at lære medarbejderne bedre at kende på. Der er en festlig og uformel stemning til festen, og det kan være med til at skabe nye relationer på tværs af firmaet. Til den helt store firmafest er det oplagt at leje en dj, som kan sætte gang i festen. Det er muligt at leje dj’s i forskellige prisklasser, så det passer til budgettet. Dj’en kan finde danse- og syngevenlige sange frem, som får medarbejderne op af stolene.

Lej En dj der passer til festen

Når planlægningen til den store fest er i gang, kan det være en god idé at overveje, hvilken type dj I ønsker til festen. Det kan være, at der er et stramt budget, som skal overholdes. Det er derfor muligt at leje en dj fra 7900 kr., der kan sætte gang i festen med dansevenlige rytmer. Ønsker du en mere storslået firmafest med store navne på spillesedlen, så er det også muligt at hyre en kendt dj fra 17900 kr. Lej en dj i dag, og få gang i den vilde firmafest. 

Når du booker en dj gennem et bureau, har du mulighed for at komme med ønsker til dj’en. Det kan være, at der er en bestemt musikgenre, som er særligt populær i firmaet. Det kan også være, at der er en helt bestemt kunstner, som I ønsker at få ud og spille til festen. Alt afhængig af dine ønsker vil der blive fastsat en pris for leje af en dj. Når musikken spiller, er det svært ikke at rejse sig fra stolen og danse med. 

dj fest

Musik tilpasset til festen

Det kan være, at der er en helt bestemt musikgenre, som altid kan få hele firmaet ud på dansegulvet. Når du skal booke en dj til den næste fest, kan du derfor beskrive dine ønsker til musikken. Dj’en kan derefter finde de helt rigtige sange frem, som passer til jeres fest. Det kan også være, at du har svært ved at få folk ud på dansegulvet. Lej en dj i dag, som kan finde gode klassikere frem. Det kan få folk til at synge med og skabe en hyggelig og uformel stemning.

Der er altså god mulighed for at få en hyggelig aften i selskab med hinanden. Musikken kan nemlig være med til at sætte den helt rette stemning for festen.

Personlig vejledning

Der kan være mange ønsker og krav til en dj. Det kan måske være svært at finde ud af, hvilken type musikmedarbejderne kan lide. Måske er der stor aldersspredning i firmaet, og derfor kan der være stor forskel på musiksmagen. Hvis du er i tvivl, kan du få personlig vejledning af bureauet, der udlejer dj’s. De kan finde en dj, som passer til din firmafest. På den måde kan de guide og vejlede dig, så du finder frem til den helt rette dj.

Lej en dj og få en fantastisk firmafest, som kan være med til at danne nye venskaber på kryds og tværs af firmaet. 

Relateret nyheder