loftmalingHus & Have Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Loftmaling kan gøre underværker

Der er en overflade i hjemmet, hvor man kan gøre en kæmpe forskel for, hvor luksuriøs ens bolig præsenterer sig – man skal bare tilføre en smule maling.

Alle ved, at hvis man tager en hvid væg og maler den gråblå, så ændres udtrykket dramatisk for hele rummet. De fleste overser dog, at der er en helt andet overflade i hjemmet, hvor man kan skabe store ændringer for et rum. Nemlig loftet!

Det er ikke et tilfælde, at Google registrerer en stor stigning i antallet af brugere, der søger på et keyword som loftmaling. Det er heller ikke tilfældighedernes spil, at vores detailhandel ser en stadig stigning i salget af loftmaling.

Med en smule maling på loftet får man nemt den største effekt til sin bolig.

Maler man ikke bare altid loftet hvidt?

De fleste ønsker at male deres lofter i boligen meget lyse eller helt hvide. Dette har selvfølgelig den ønskede effekt, at man føler, at rummet er blevet større, og man pludselig har fået flere kvadratmeter. Den lyse trend har også ofte en anden virkning. Det skaber et mere enkelt look, hvor man ikke bliver forstyrret af en masse forskellige farve indtryk. Rummet virker ofte mere elegant, moderne og opnår en meget ren stil.

Det er slet ikke svært at føre en smule loftmaling til sin bolig og få et andet indtryk.

Hvilken effekt kan man opnå med andre farver loftmaling?

For de fleste føles det som en mere drastisk fornyelse at tilføre farve til sine lofter. På trods af, at man altid bare kan male over det igen, hvis man synes resultatet ikke er helt, hvad man søger.

Tør man være lidt mere modig, så er der faktisk nogle rum, der specielt egner sig til at få lidt mere farve med lidt loftmaling.

Badeværelser, soveværelser og entreen – her kan man sagtens starte med at eksperimentere med en anden farve loftmaling end de lyse toner. Badeværelser er ofte små rum, der sagtens kan bære, at man indrammer det ved hjælp af en farve på loftet. Det kan give et meget mere personligt og unikt rum. Især på badeværelset kan det give lidt mere varme til et rum der ofte kan være lettere sterilt.

Soveværelset kan desuden få en følelse af, at man træder ind i noget der er lidt som en hule. Farven kan skabe et rum, der virker mere beroligende og trygt, noget som man netop kan have brug for i det rum, hvor dagens travlhed ender.

maler

Trenden er, at vi skal kigge mere op af i vores hjem

Det er slet ikke svært at skabe en forbedring til sit hjem. En lille smule loftmaling er alt, man behøver for enten at åbne sit hjem op og gøre det mere luftigt og stilrent eller skabe et unikt og personligt karaktertræk.

At der ikke skal meget til for at få mere, der er heller ikke gået forbrugernes næse forbi. Boligmagasiner viser ofte trenden frem, indretningshows tager det også med på tv, og flere og flere danskere går til detailhandlen for at opnå samme effekt.

Loftmaling er populært som aldrig før, og mange husejere nyder, hvordan de kan sætte et nyt præg på hjemmet via en lille indsats.

Relateret nyheder