pigefødselsdagBusiness & Erhverv Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Nem og sund børnefødselsdag


Den årlige børnefødselsdag er som regel et uoverskueligt projekt, der gerne må overstås i en fart. Heldigvis behøver en børnefødselsdag ikke at være en besværlighed, der bevirker en unødvendig og betyngende hovedpine for dig. Der findes nemlig mange gode alternativer til selv at skulle planlægge, organisere og afholde en mindeværdig fødselsdag for børn. I denne artikel kaster vi lys over et fantastisk koncept, der hjælper danske børnefamilier med at afholde nemme, sunde og ikke mindst uforglemmelige fester for børn.

Professionelle børnefødselsdage arrangeret af Børnefest

Børnefest er et nyt koncept i Danmark, som hjælper dig med at afholde en sund børnefødselsdag, der samtidig er sjov, underholdende og mindeværdig for børn i alle aldre. Børnefest er perfekt til de forældre, som ønsker at afholde en spændende og anderledes fest for sit barn, men som samtidig søger et sundt, økologisk og bæredygtigt alternativ til andre tilbud. En anden fordel ved at lade Børnefest arrangere festen, er simpelthen besparelsen af tid og ikke mindst besværet ved, at skulle holde en sjov og underholdende fødselsdag for børn. Afhængig af behov kan du i samarbejde med Børnefest sammensætte en komplet fødselsdag med både mad, drikkevarer, underholdning og assistance til børnepasning.

Sunde og økologiske alternativer

Hvad skal du servere til en børnefødselsdag, er helt op til dig selv, men ofte kan der være mange meninger om det fra forældrekredsen på skolen. Derfor har Børnefest flere forskellige alternativer til dig, som ønsker sunde og økologiske madvarer herunder bl.a. kyllingepølsehorn, grøntsagssnacks, pastasalater og mange flere muligheder. Blandt drikkevarer kan du selv tilvælge enten økologisk juice, kakaomælk sågar sodavand og saftevand. Med en nærende og sund menu sikrer du dig en flok mættet børn, inden de kaster sig henover slikket – som alt andet lige er en selvfølge til en gennemført børnefødselsdag.

sund pastasalat

Mindeværdig underholdning der sent glemmes

Underholdning er med til at skabe en sjov og uforglemmelig fødselsdag for børnene, hvorfor det er vigtigt at planlægge. Når du bestiller en komplet børnefødselsdag hos Børnefest.dk, så kan du selv vælge den underholdningsform, som passer til lige netop jeres behov. Har dit barn fødselsdag i foråret eller om sommeren, så kan du f.eks. lege en hoppeborg eller oppustelig fodboldbane, som med garanti vil få de andre klassekammerater til at blegne af misundelse over, at det ikke er deres egen fest. Kniber det pladsen, så kan et festligt indslag også være Børnefests tryllekunstner med speciale i finurlige ballondyr.

Fokus på nærvær og kærlighed

Dit barns fødselsdag er en helt speciel dag, som har til formål at hylde dem. Derfor er det vigtigt, at du på fødselsdagen er nærværende, omsorgsfuld og opmærksom, så festen bliver helt igennem perfekt. Hos Børnefest har du mulighed for at book en vært- eller værtinde med til festen, som kan være behjælpelig med at holde styr på alle gæsterne og afholde aktiviteter samt børnefødselsdagslege. Det giver dig en unik mulighed for at læne dig bekvemmeligt tilbage og nyde festen fra sidelinjen.

værtinde fra børnefest.dk der hjælper med at afvikle en børnefødselsdag

Vil du gerne holde en nem og sund børnefødselsdag med øje for uforglemmelige og mindeværdige oplevelser, så tag et kig forbi Børnefest.dk, som med glæde vil afholde din næste fest.

Relateret nyheder