citaterHus & Have 

Plakater med citater: Den bedste og mest personlige gaveidé

Hvis du skal have fundet en gave til et familiemedlem, en ven eller endda en kollega, så skal du allerførst huske hvorfor du giver en gave. Giver du en gave, bare fordi det skal/bør man hvis man nu er inviteret til fødselsdagsmiddag, eller fordi du rent faktisk gerne vil glæde personen, og at du selv vil få glæde ved at give en gave?

Hvis du giver en gave, bare for ikke at møde op tomhændet, er det helt ok bare at købe noget upersonligt og uden at du behøver spekulere for meget over det. Det står jo i skarp kontrast med en personlig gave. Man skal tænke over en personlig gave. Tænke over hvad personen ville værdsætte, og hvad du gerne vil sige med gaven.

citater

Deres yndlingscitater på en plakat

Der er intet der siger, at du har lyttet til dem, end deres yndlingscitat på en plakat. Man kan købe citater på plakat og så give det som gave.

En super idé er f.eks. citater, som de har givet dig i tidens løb som et godt råd i en svær situation, som I har delt sammen. Eller hvad med et citat fra deres yndlingsfilm. Du ved netop dét citat de siger igen og igen. Hvad med en plakat hvor Yvonne fra Olsen Banden siger ”Meget har du budt mig gennem alle disse år”…. Eller den klassiske fra The Julekalender med ”bob, bob, bob”. Det trækker omgående på smilebåndene og det er jo præcis sådanne en reaktion man leder efter med en god gave.

Hvorfor give en personlig gave?

Enhver kan give et gavekort til H&M, et tørklæde eller en fin orkidé. De kræver altså lidt mere at finde en unik gave, der samtidigt fortæller hvor godt du egentligt kender personen.

Det er også en sjov og kreativ måde at vise din taknemmelighed over, at personen er en del af dit liv. Det er også mere sandsynligt at en personlig gave vil blive husket i fremtiden, da den ofte taler lige til hjertet.

En personlig gave viser også at du har taget dig tid til at tænke på dem. Tid til at tænke over, hvad de ville værdsætte. En gave med 10 par sokker er jo meget praktisk, men det er ikke lige noget der giver nogen stor følelsesmæssig reaktion.

Andre gaveidéer til dig der vil give en personlig gave.

Du kan også sagtens få lavet gaver med fotos på, som for eksempel en T-shirt, en kaffekop eller en musemåtte. Så bliver gaven en nyttig del af hverdagen, og en gave hvor de vil tænke på dig ofte.

Man kan også få lavet fine fotoalbums hvor du vælger hvilke og hvor mange billeder der skal med. Det er også en værdsat gave, da vi ofte har for travlt til at få billeder fremkaldt og sat i et album.

En anden idé er smykker med enten en indgraveret besked eller bare deres navn. Hvis de er aktive i det fri, kan et armbånd med deres kontaktoplysninger også være en god idé, hvis nu uheldet er ude.

Relateret nyheder