thats mine ammepudeOplevelser & Livsstil 

Praktisk thats mine ammepude gør amningen lettere

At blive mor er en følelse, som slet ikke kan beskrives. Nogle vil prøve med ord som en varme i maven eller følelsen af at flyve, andre føler noget helt tredje. Som nybagt mor går man en vidunderlig tid i møde, men der vil også være nogle udfordringer og tider, hvor det ikke vil føles helt nemt. Her handler det om at få alt den hjælp, som man kan bruge. Det kan eksempelvis være i form af en smart thats mine ammepude.

Gør chancerne for ubehagelige smerter mindre

Det er klart, at du vil løfte en del på den lille nye, og det er måske ikke så slemt i starten. Baby er ikke så tung her, og derfor føles det ikke så hårdt. Der er dog andre måder, hvorpå du hurtigt kan få ondt i ryggen og andre steder i kroppen – blandt andet i forbindelse med amningen. Det kan være udfordrende at finde den helt rigtige position at sidde eller ligge i med baby, når den lille skal have mad. Her kan en thats mine ammepude gøre en kæmpe forskel. Puden er lavet til, at mor kan binde den rundt om kroppen, og baby kan derpå ligge behageligt, imens der ammes. Det er både mor og baby, der kan nyde godt af den smarte ammepude.

thats mine ammepude

Oplagt pude til tvillinger

Tvillinger vokser op og har en bedste ven for livet, og det er noget helt særligt. Der findes også flere historier om tvillinger, der har reddet hinanden ved blot at være tætte og have hudkontakt. En thats mine ammepude kan være guld værd, hvis du har små tvillinger. Der er plads til begge børn på puden, og de kan derfor ligge tæt og mærke hinandens tilstedeværelse. Det kan gøre dem trygge og rolige.

Gør amningen til en hyggelig stund

Når du skal amme, så er det en rigtig god idé at gøre lidt ekstra for, at baby føler sig rolig og tilpas. Det kan du for det første gøre ved at vælge et sted at amme, hvor omgivelserne er rolige. Når amningen finder sted, så er nærkontakt og hudkontakt essentielt, og det gælder uanset, om du ammer eller giver flaske. Du kan ligeledes lade baby høre din stemme og mærke dit nærvær enten ved at synge og nynne en forsigtig melodi eller blot at tale med en rolig stemme. Det giver igen baby en tryghed, som kan gøre processen en smule nemmere. Det kan desuden gøre det hyggeligere for mor også. Benytter du en thats mine ammepude, kan du også bruge de bløde blade i enderne af puden som nusseklud. Det kan også være med til at gøre det til en hyggelig stund at amme.

Husk der er ikke én korrekt ammestilling

En ammepude kan være hjælpsom i mange forskellige ammestillinger, men det er vigtigt, at du og din baby finder den helt rigtige position for jer. Der findes nemlig et utal af stillinger, og der er ikke én stilling, som er korrekt. Det kommer helt an på, hvad der fungerer bedst for jer. Undersøg eventuelt forskellige stillinger, som I sammen kan prøve, så amningen bliver en stor succes.

Relateret nyheder