sheet maskNyheder 

Prøv den nye hudplejetrend fra Sydkorea

Sydkorea er ved at overtage de store verdener indenfor hudpleje, mode og en masse andre ting. Den sydkoreanske hudpleje er blevet omtalt meget i medierne med sin nuttede indpakning og effektive virkning.  

I Sydkorea praktiserer man mest det naturlige look, hvor huden virkelig får lov til at blive vist frem.  

Så læs videre og lad dig inspirere af det nye inden for hudpleje; en sheet mask.  

Få den smukkeste glød 

Hvis man vil have en smuk og naturlig glød i huden, så er det en god idé at begynde med at bruge en sheet mask. Denne maske er en engangsmaske, som giver din hud det boost, som den har brug.  

Man kan få mange forskellige, hvor de går ind og rammer forskellige områder, man synes godt kun bruge lidt hjælp. Man bruger den som regel, hvis huden ser en smule træt ud. En sheet mask tilføjer huden en masse fugt, og det gør, at huden får denne helt specielle glød. Der er også mulighed for at få dem til anti age, problemhud og meget andet.  

Den sydkoreanske hudplejeindustri er vokset, fordi den giver en masse gode resultater. Det er generelt et princip om at tilføje en masse fugt, hvorimod man i Vesten er mere tilbøjelig til at strippe huden fuldstændig for alle olier, som den skulle have.  

Det har været Sydkorea, som har været med til at starte trenden om ”gløden”. Før i tiden skulle man helst have så mat hud som muligt, men nu går man i den helt modsatte retning. Det er samtidig også et udtryk for, at den naturlige hud ikke bliver dækket fuldstændigt i makeup. 

Sådan bruger du en sheet mask 

Først så tager man masken ud af indpakningen. Det kan godt være en smule fedtet, fordi den ligger og søber i det produkt, som senere kommer på ansigtet.  

Herefter sætter man den på ansigtet. Det behøves ikke være perfekt, når man lægger den første gang. Masken har som regel en masse folder efter at have ligget inde i indpakningen i så lang tid.  

Når man først har den på ansigtet, så er det ret nemt forsigtigt at udglatte de sidste folder. Når man først har fået den på, skal man dog ikke rykke så meget rundt for den falder ret nemt af eller kommer i uorden.  

Antallet af minutter, man skal beholde den på, varierer en smule fra maske til maske. De fleste skal man have på mellem 15 til 30 minutter. Når man tager masken af, er der en masse overskydende produkt. Det skal man beholde på og gnubbe ind i huden.  

Efter dette vil man se fantastiske resultater.  

Hvor køber man en sheet mask? 

Efterhånden så har butikkerne i Danmark fået øjnene og for sydkoreanske hudprodukter. Det er derfor lidt nemmere at finde dem i butikkerne.  

Det er dog stadig at anbefale, at man kigger i nogle af de lidt større kæder, som har fingeren på pulsen. Her kan man som regel få alle de nyeste produkter.  

Relateret nyheder