EncodeBusiness & Erhverv Nyheder 

Sådan sørger du for, at din virksomhed er klar til det moderne samfund

Samfundet udvikler sig utroligt meget, og der sker hele tiden ændringer i, hvordan man skal drive virksomhed. Derfor er det utroligt vigtigt at holde sig opdateret på nyheder i teknologiens verden, og derudover er det også vigtigt at implementere disse teknologier i sin virksomhed. Dette omhandler blandt andet content management og digital asset management. Denne artikel handler derfor om, hvordan du sørger for, at din virksomhed er klar til det moderne samfund.

Hvad er digital asset management?

Når man har en virksomhed, så bliver der produceret utroligt meget data specielt i forbindelse med markedsføring. F.eks. når man skriver noget på virksomhedens Facebook-profiler, eller når man lægger billeder eller indlæg op på hjemmesiden. Alt dette er content, og i en digital virksomhed så kan det være svært at overskue, hvordan dette skal gemmes. Digital asset management er en software, som gemmer og organisere dette content, og den kan derfor organisere både billeder, filer, videoer, musik og andre dokumenter. Derudover kan digital asset management også holde styr på copyright og GDPR, så man er sikker på, at alle persondata er godt beskyttet. Læs mere om digital asset management her: https://www.encode.eu/resources/insights/your-guide-to-digital-asset-management-dam/

Hvorfor er digital asset management vigtigt?

I den digitale verden er det utroligt vigtigt at holde styr på sine data, da man skal være bevidst om, at de ikke bare forvinder fra nettet igen. En software kan derfor være med til at gøre dette arbejde meget nemmere. Der kommer derudover hele tiden mere data, og det er bliver derfor også hele tiden vigtigere at kunne organisere og gemme det. Derudover vil en software også kunne hjælpe med at gøre det nemmere at dele sine data og filer med andre. Der er derfor mange fordele ved digital asset management, og det vil bestemt blive noget, som alle virksomheder store som små vil komme til at arbejde med.

digitalisering

Følg med på teknologien

Der er derudover også mange andre ting, som din virksomhed kan gøre for at følge med den teknologiske udvikling. I kunne f.eks. være tilstede på de sociale medier, og derudover kunne i også gøre brug af SEO-arbejde. Hvis man gerne vil have en succesfuld forretning, så må man også kende spillets regler. Dem der kan ramme deres målgruppe, og dem der kan skabe opmærksomhed omkring sig selv, det er også dem, som har et godt salg. Og i forbindelse med den teknologiske udvikling er der kommet mange nye måder at skabe opmærksomhed på. Man kan f.eks. få influencers til at nævne produktet for deres følgere, man kan selv skabe en sjov, spændende og informationsrig platform på diverse sociale medier, og derudover kan man ved hjælp af de rette keyword og gode artikler sørge for at det er ens egen hjemmeside, som står øverst, når man søger på google.
Man kan derfor ikke regne med at de strategier, der virkede for 10 år siden stadig, virker i dag. Man skal kommunikere til målgruppen, der hvor de befinder sig, og man skal skabe indhold og content, som de synes er interessant. Der krævers derfor meget af virksomhedernes kreativitet, og derudover kræves der også, at de har fuldt styr på copyright og GDPR-lovgivning.

Relateret nyheder