cornelius fustageNyheder 

Server velskænket fadøl til festen

Et fadølsanlæg er prikken over i-et til festen. Når gæsterne lige kan hænge ud i baren og få et velskænket glas fadøl, så giver det nogle ekstra grader til feststemningen. Kunne du også godt tænke dig at toppe stemningen til din eller firmaets fest, så er det nok både nemmere og billigere, end du tror. 

Du kan købe nogle flotte fustager, som enten kan fyldes med øl eller andre kolde eller varme drikke. Det er super festligt, og det giver nogle helt friske drikkevarer og garanti for den gode stemning. 

Køb en Cornelius fustage 

Hvis du køber de fustager, du skal bruge, hos Tapshop, så kan du få dem til nogle rigtig skarpe priser. Vælg en flot og solid Cornelius fustage. De er brugte, men det ses så lidt, at du ikke ville gætte det, hvis ikke du vidste det. 

Udover at Cornelius fustager ser helt nye ud, så fungerer de også helt upåklageligt. Det vil sige, at du kan hælde de drikkevarer i, som du ønsker. Du kan også eventuelt bruge Cornelius fustager til dit eget lille hjemmebryggeri, eller til at blande drinks eller saftevand i. Eller, hvad du nu lige kunne tænke dig at opbevare eller at servere for dine gæster. Det kan være både kolde og varme drikke, som kan opbevares på den bedste måde i disse flotte fustager.  

Hver fustage rummer plads til 18 liter væske. Dermed har du et godt udgangspunkt for, hvor mange mennesker der er drikkevarer nok til i en af dem. 

Festens samlingspunkt 

Det er simpelthen så hyggeligt, når der er en bar til en fest eller anden form for selskabelighed. Det er der, man hænger ud på den uformelle måde og snakker med dem, der lige kommer forbi, eller som er i baren igennem længere tid. 

Baren er det naturlige samlingssted og den dejlige oase i rummet. Det hyggelige vandingssted, som alle søger hen imod i løbet af dagen eller aftenen. Hvis det er et selskab med flere typer mennesker, så er det en god idé af have nogle forskellige drikkevarer i fustagerne. Så er der et godt udvalg, og så er der noget for enhver smag. 

Brug fustagerne igen og igen 

Fustager bliver ikke så slidte. Derfor er det glimrende at gemme og genbruge fustagerne næste gang, den står på fest og hygge i baren. Sæt fustagerne i kælderen eller på depotet, så er de nemme at hente frem igen, når de skal bruges.  

På den måde er de udgifter, du i første omgang har på fustagerne, ekstra overkommelige, fordi du kan få glæde af dem mange gange. Mon ikke ledelsen i klubben, på arbejdspladsen, i foreningen eller andre lignende steder synes, at det er en vældig god idé? 

Hvis du skal bruge dem hjemme i privaten, så er det nok ikke så svært at få grønt lys til indkøbet. Med en eller flere fustager, så er vejen til den festlige stemning ganske kort. Sæt baren op og fustagerne i gang, så er der ikke langt til fest og farver. 

Relateret nyheder