Paraply med logoNyheder 

Skab brand awareness

Er du interesseret i, at folk på gaden vender sig og kigger efter dine smarte firma paraplyer med logo? Hos TopSupplies kan du finde en stort udvalg af paraplyer med logo og tryk, som vil kunne repræsentere dit brand og din virksomhed. Der tilbydes et stort udvalg af forskellige paraplyer, i regnbuens farver, som med garanti kan skabe opmærksomhed for din virksomhed. Du kan få trykt dit logo akkurat, som du ønsker. Jeres firma kan udfolde jeres kreative side, ved at finde på smarte måder, hvorpå i kan skabe jeres paraplyer som i ønsker.

Paraplyen i bybilledet

Det var en mørk og stormfuld aften. Gaden var fyldt af mennesker, som skyndte sig hjem i det forfærdelige vejr. Alle med jakken over hovedet, for at prøve at skabe læ for regnen. Kvinder kom slæbende med børn under armen og indkøbsposer. Mænd løb i fint jakkesæt og med en laptop under armen, som de prøvede ikke at få våd. Butiksejere var hastigt i gang med at lukke butikkerne og holde fyraften. Det var en klassisk dag midt i maj, hvor alle regnede med, at vejret ville holde nogenlunde tørt. Det er ikke mange paraplyer man kunne se på den travle gade. Dem man kunne finde i bybilledet var sorte og kedelige ligesom vejret. Men pludselig træder en mand ud af en travl butik. Han skynder sig ud på gaden. I hånden har en prangende og lysende paraply med logo. Elegant smutter han ud på gaden, og trisser ned langs butikkerne. Mange kigger efter ham, og beundre hans smarte paraply. Børn beundrer den fede farve og det seje design. Dette kan blive jeres nye og nemme markedsføring.

Tag paraplyer med logo med på kundebesøg

Tag en smart paraply med logo med, når du skal på kundebesøg, eller hvis i deltager i messer og events. Lad jeres smarte paraplyer stå i paraplyholdere rundt omkring på messer, eller placer dem på jeres kontor. Her vil kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, få øjnene op for jeres fede paraplyer med logo. Paraplyer med tryk er en fed reklameartikel, da alle mennesker vil blive glade for en gratis paraply. Det er de færreste, som gider at investere i en god paraply, med deres egne penge, da den ofte ender i skraldespanden. Mange paraplyer har det nemlig med at gå ufattelig hurtigt i stykker, hvis de møder et vindpust. De holder heller ikke længe, hvis de bliver brugt hyppigt i hverdagen. Der findes ikke noget mere irriterende, end når paraplyen vender sig på vrangen midt på gaden.

Høj kvalitet

Hos TopSupplies er du sikret gode paraplyer med tryk i høj kvalitet. Der er nemlig et bredt udvalg af stormsikre paraplyer, så du aldrig skal blive pinlig berørt over, at din paraply går i stykker midt på gaden. En paraply med logo er den perfekte reklameartikel, da dine kunder og bekendte vil tage den med ud i bybilledet. Her vil dit firma blive genkendt. Den sidder derfor ikke blot hjemme i skabet, som mange andre reklameartikler, men kommer ud i Danmark og skaber reklame for din virksomhed.

Relateret nyheder