https://www.guldbrandsenjuveler.dk/Nyheder 

Til livets særlige øjeblikke

Hvad er mere romantisk end at få et personligt og ægte smykke til livets særlige øjeblikke? Vi er nok mange, der drømmer om at få en smuk forlovelsesring – eller hvad med et særligt udvalgt smykke i morgengave eller et smykke som evigt minde om hvert eneste barn, som bliver født i jeres lille familie? Det kan være en svær opgave, at skulle vælge det helt rigtige smykke til den udkårne, så det kan være en god ide at få professionelle råd og vejledning hos fagfolk. Et besøg i en smykkebutik, eller en opringning til www.guldbrandsenjuveler.dk, kan gøre dig meget klogere, hvis du har brug for råd og vejledning til gaven til din elskede. Det dygtige, faguddannede og engagerede personale i smykkebutikken giver dig de bedste forudsætninger for at vælge det perfekte smykke eller ur.

Klassiske smykker

Elegante smykker i klassisk design holder hele livet. Et smykke i klassisk design, af en af de kendte smykkedesignere, er en smuk og holdbar investering, som de fleste vil elske af bære. Sådan et smykke er for livet og kan gå videre til de næste generationer.

I en smykkebutik finder du smukke klassiske smykker både fra de mest kendte designere og unge designere, som er på vej frem med nye innovative og trendy smykkekollektioner.

https://www.guldbrandsenjuveler.dk/

Født med en sølvske i munden

Det er ikke alle, der er født med hverken en guldske eller sølvske i munden, men mange har sikkert fået en sølvske i dåbsgave. Engang var det en tradition, at barnet fik en sølvske i dåbsgave af gudmoderen eller gudfaderen. Den tradition er ikke så hyppig længere, hvor de unge forældre som regel ønsker sig brugbare ting til den lille ny som for eksempel en barnestol eller andre praktiske ting.

Design dit eget smykke

Hvis du har gamle smykker liggende i skuffen, kan du overveje at besøge en smykkebutik for en vurdering af guldprisen. Mange smykkebutikker tilbyder nemlig at lave nye smykker af dine gamle smykker. På den måde kan du få lige præcis dit eget helt unikke, håndlavede smykke, designet lige til dig, og som samtidig bærer det gamle smykkes historie.

Smykker der vokser

Selv om dit budget måske er stramt, kan du stadig give din udkårne en stor diamant-ring. Du kan nemlig overveje at købe en ring, med en mindre diamant, hvor du kan lade stenen vokse i takt med livets særlige øjeblikke – og din økonomi.

Gratis kundeklub

Mange smykkebutikker tilbyder gratis medlemskab af deres kundeklub med attraktive tilbud og rabatter og invitationer til konkurrencer med flotte præmier. De fleste smykkebutikker har en webshop, hvor du kan sidde i ro og mag derhjemme og finde præcis det smykke, som du har tænkt dig. Et stort udvalg af smykker og ure gør det muligt at finde noget til enhver aldersgruppe og enhver pengepung. Som medlem af kundeklubben, kan du være heldig at finde et godt tilbud på gaven til konfirmanden, studenten eller brudeparret – eller hvem der nu fortjener at blive forkælet med en gave fra smykkebutikken.

Relateret nyheder