badeværelseBusiness & Erhverv Hus & Have Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Tips til din renovering af badeværelse


Drømmer du om et nyt og flot badeværelse, men er bange for at vil koste spidsen af en jetjager, så frygt ej for der er endeløse muligheder med en badeværelsesrenovering. Et nyt badeværelse er vidt begreb, og ofte kan en mindre renovering i form af nye installationer såsom en håndvask eller brusekabine give dig følelsen af et helt nyt badeværelse. Ønsker du derfor blot en mindre renovering af badeværelse, så kan du med fordel benytte en autoriseret VVS installatør til at montere dine enheder. Særligt i København og resten af hovedstadsområdet er der stor efterspørgsel på VVS arbejde i forbindelse med istandsættelse og renovering af badeværelser. Det skyldes, at der er mange byggesager på bl.a. Islands Brygge, Amager og Sydhavn, som er nogle af de ny blomstrende bydele i København. I resten af hovedstadsområdet herunder Brøndby, Ballerup, Søborg, Hørsholm, Gentofte, Brønshøj, Herlev og Charlottenlund er der ligeledes mange projekter, som er med til at øge efterspørgslen på VVS firmaer. En af de virksomheder som nyder godt af de mange byggesager og renovationsprojekter er Flex VVS, som har domicil i Stenløse. Udover at tilbyde VVS i Stenløse, så har de udvidet deres håndteringsområder til at dække København og resten af hovedstadsområdet.

Ejeren af Flex VVS udtaler sig bl.a. med:

”Som autoriseret VVS installatør oplever vi en stor efterspørgsel på vores services særligt i forbindelse med istandsættelse eller totalrenovering af badeværelser, fordi byggebranchen gennemlever en stor vækst grundet det stigende forbrug. Langt størstedelen af vores henvendelser kommer derfor også fra København og omegn.”

Den store efterspørgsel betyder som regel også et større udbud, hvilket kommer dig til gode som forbruger. Hver måned bliver der stiftet nye VVS virksomheder, som er villige til at byde ind på en opgave til en skarp pris. Det behøver derfor ikke at være dyrt eller uoverskueligt for dig, at skulle lave en renovering af dit badeværelse.

byggeprojekter i københavn

Gå glad i bad

Gå glad i bad er et citat, vi bedst kender fra sangen i Pyrus julekalenderen, men et ordsprog der skal minde os om at huske de små glæder i livet. En topmoderne og flot brusekabine eller et luksuriøst badekar kan gøre underværker for din dagligdag, når du skal kæmpe dig halvsøvnig ude i badet hver morgen. Særligt børnefamilier vælger at få installeret et badekar, da det for det første lækkert at sidde i, men i lige så høj grad fordi børn elsker det. Om du skal have et badekar, brusekabine eller en kombination afhænger selvfølgelig af størrelsen på dit badeværelse. I en lille Københavnerlejlighed kan det klart anbefales at vælge en brusekabine fremfor badekar, da det sjældent vil være hver dag du går i karbad. Hvis du vil have en ekstraordinær badoplevelse hver dag, så bør du købe en multi-bruser med mange forskellige masserende stråler. Til børnefamilier hvor der er mangel på plads, så kan det være en god idé at købe en sammenfoldeligt badekar af plast eller lignende, så børnene stadig kan have det sjovt engang imellem.

Mulighederne er endeløse og heldigvis kan de fleste VVS’ere være behjælpelige med at rådgive hvilke installationer, der ville passe til lige netop dit badeværelse.

Toiletbesøg med rene hænder

Selvom du måske går i bad hver dag, så bliver toilettet og ikke mindst håndvasken benyttet i langt højere grad. Derfor vil en ny håndvask og toilet være en selvfølge ved en badeværelsesrenovering, da de beretter meget om et badeværelse og dets ejer. Det vigtigste ved et toilet er selvfølgelig, at det altid er rent, men at det samtidig er behageligt at sidde på. Når du udvælger et nyt toilet, bør du desformedelst være opmærksom på højden, da det kan være irriterende ikke og kunne nå jorden siddende.

I forhold til håndvaske og vandhane så er funktionalitet alfa omega, men hvis pladsen er til det vil det til enhver tid være anbefales at have en stor og bred håndvask med en stor vandhane. Det skyldes, at du dermed har plads til at vaske ansigtet under vandhanen, men også lettere kan fylde en vandflaske, barbere dig og hvad du nu ellers foretager dig på badeværelset.

håndvask og vandhane på badeværelset

Vælg altid et godt stykke håndværk

Der er mange om buddet, når det kommer til badeværelsesinstallationer, eftersom der findes et utal af VVS virksomheder i hele Danmark. Det er desværre ikke alle, som udfører en grundig VVS installation, fordi de simpelthen ikke har den nødvendige autorisation og ikke mindst kompetencesæt. Hvis du skal renovere dit badeværelse, og du selv vælger at foretage installationen, så kan du risikere fejlinstallationer. En fejlinstallation kan give dig uforudsete ekstraomkostninger, fordi forsikringsselskaberne ikke er villige til at hjælpe. Derfor er det vigtigt at anvende en autoriseret VVS virksomhed, hvis du skal bygge et nyt badeværelse.

Det er altid gratis at indhente tilbud fra VVS firmaer, og derfor kan det tilrådes, at du forhøre dig hos flere forskellige VVS’ere inden at du vælger din leverandør. På den måde undgår du at betale overpris, men hvis du samtidig indhenter referencer vil du også kunne sikre dig, at de leverer et godt stykke arbejde.

Relateret nyheder