hvidt vægophængt puslebordHus & Have Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Væghængte pusleborde har mange fordele

Når du får et barn, stiller det nogle nye krav til, hvordan hjemmet skal indrettes. Der er mange nye ting, som du nu skal finde plads til. Hvis du bor i en mindre lejlighed, kan det godt være svært at få plads til det hele.

Til den lille bolig kan et væghængt puslebord være en rigtig god og pladsbesparende løsning. Det kan klappes op på væggen, når du ikke bruger det, så det ikke optager unødig plads i rummet. Samtidig er et det meget diskret at se på. Når det er klappet op, ligner det bare et lille skab. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem, så du kan nemt finde et, der passer til din stil. 

Et vægophængt puslebord er diskret og pladsbesparende

Et puslebord er et møbel, som man har brug for i en tidsbegrænset periode. Modsat andre møbler, som du kan have i rigtig mange år, er behovet for det tidsbegrænset. Derfor har du måske ikke lyst til at møblere om for at få plads til dette nye møbel i dit hjem.

Med et vægophængt puslebord behøver du ikke at tænke så meget over, om der er plads nok. Det kræver ikke de store krav til ændringer i indretningen. Der skal selvfølgelig være plads til, at du kan stå for enden af bordet, når det er klappet ned. Men derudover optager det ikke meget plads, når det ikke er i brug. Så kan det bare klappes op ad væggen, hvor det ikke fylder mere end et lille skab.

Ud over at være pladsbesparende, har et vægophængt bord samtidig andre fordele. Det er diskret og falder ind i hjemmet, uden at man lægger mærke til det. Når man har små børn, kan hjemmet godt være præget af, at der er babyting over det hele. Både legetøjet og børnenes andre ting kan komme til at virke dominerende. Derfor kan det være rart, at puslebordet er diskret og ikke særlig iøjnefaldende.

Vælg et praktisk bord, der passer i din stil

hvidt puslebord

Selvom puslebordet er et tisbegrænset møbel, vil du hurtigt blive træt af det, hvis det slet ikke passer ind i stilen i dit hjem. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem, så giv dig tid til at finde et, som du synes er pænt. Du kan sagtens finde et, som passer til dine øvrige møbler og din stil. Køb også en solid og praktisk model. Det er godt givet ud at finde et, som er både praktisk og pænt.

Du kan få vægophængte pusleborde med indbyggede hylder, hvor der er plads til bleer, creme og andre ting. På den måde har du altid de ting lige ved hånden, som du har brug for, når du skifter dit barn. Det er vigtigt, at det er praktisk og fungerer godt, for du skal bruge det hver dag. Derfor er det et dumt sted at spare. Tænk også på, at hvis du køber et møbel i en god kvalitet, vil du altid kunne sælge det videre, når du ikke har brug for det længere.

Relateret nyheder