sjælland paintballNyheder 

Er du en vaskeægte adrenalin-junkie?

Savner du lidt mere action og spænding i hverdagen? Er den sædvanlige tur til fodboldbanen eller motionscentret blevet lidt kedelig? Prøv ekstremsporten paintball, hvor man skal skyde på sine modstandere med et speciallavet paintballgevær som skyder med små kugler med maling.  

Her kan man enten vælge at arbejde sammen i hold eller være hinandens modstandere – det vil sige den ideelle aktivitet for en gruppe venner eller kolleger, der ønsker at blive udfordret og underholdt til den helt store guldmedalje!  

Paintball udfordrer sanserne 

Paintball har taget verden med storm siden spillets opfindelse i 1981, som en joke mellem et par amerikanske mænd, der ville tage fusen på deres venner. Senere hen er paintball blevet brugt som en decideret øvelse i militæret i adskillige lande, da sporten kræver deltagernes fulde koncentration og fokus samt en ufejlbar øje-hånd-koordination.  

I Danmark er der dukket adskillige paintballbaner op, som for det meste er placeret udenfor bag hegn. En af disse er Paintballparken i Taastrup på Sjælland, der med mange års erfaring kan garantere en mere end tilfredsstillende oplevelse. Hvis du vil vide mere om, hvorfor Paintballparken er det bedste sted at spille paintball Sjælland, så læs videre! 

Konkurrencepræget og hæsblæsende 

Der er en række udfordringer at vælge imellem, alt efter humør: Hvis man er mere til holdspil, kan man spille en omgang hæsblæsende ’capture the flag’, som går ud på at tage modstanderens flag og bringe det tilbage til sin base. Eller man kan vælge det oftest nervepirrende spil ’last man standing’, hvor alle er mod alle.  

Afhængigt af hvor mange deltagere der er og hvilken slags man spiller, kan spillene vare blot et minutter eller timer, men også op til flere dage! Denne slags spil er derfor også perfekt til teambuilding eller polterabend. 

Spil i al slags vejr 

Paintball Sjælland har udendørs baner, som kan benyttes alle ugens dage og også efter mørkets frembrud, hvilket giver en oplevelse, der får adrenalinen til at pumpe i blodet. For at have helt styr på sikkerheden er det vigtigt at iføre sig dragt og beskyttende maske, så man beskytter sig selv fra de smertefulde kugler. Paintballparken udbyder, som en unik mulighed for folk med interesse i paintball på Sjælland, også spillet ”Laser Game”, som anbefales både til børn og voksne til børnefødselsdagen, blå mandag, polterabend eller noget helt tredje.   

En uforglemmelig oplevelse  

Giv dig selv og vennerne en oplevelse, I sent kommer til at glemme ved at spille paintball på Sjælland! Ved brug af Paintballparken på Sjælland får I blandt andet lov til at bruge alle deres baner. Der er forskellige spil tilknyttet hver bane, hvilket hjælper jer til at få en så varieret oplevelse som muligt. I vil ikke gå skuffede fra en dag på paintballbanen, der uden tvivl vil knytte jer tættere sammen som vennegruppe. Selv hvis I har kendt hinanden i lang tid, er en unik oplevelse såsom denne med til at få jer til at lære hinanden bedre at kende ved at skubbe til nogle grænser og prøve hinanden af på en ny og underholdende måde! 

Relateret nyheder