trappeNyheder 

Sådan øger du sikkerheden i dit hus

Med de stigende huspriser og et rygende varmt boligmarked, er der mange, der pludselig ikke har råd til at købe et hus, en villalejlighed eller et rækkehus der, hvor de ønsker geografisk. Huspriserne har taget himmelflugt og det er især svært for førstegangskøberne, fordi de ikke har en sum at købe huset for. Derfor kan det være, at du er en af dem, der er begyndt at se dig om efter et håndværkertilbud i stedet for. De er til at betale, men kræver til gengæld, at du bruger en masse tid og kræfter på det.

Her vil vi se nærmere på, hvordan du kan sikre sikkerheden i et faldefærdigt hus, så du er sikker på, at det ikke er til fare for dig og din familie. Læs med her. 

Udskift den indvendige trappe

Hvis trappen indenfor er faldefærdig er der direkte vej til potentielle faldulykker, så derfor er det super vigtigt, at I får den udskiftet. Her kan en vindeltrappe for eksempel være en god ide, hvis huset har denne form op til førstesalen. For mere inspiration omkring en sådan trappe pris kan du kigge her. Der kan også være tale om, at der er en hems i huset, som kræver en ny trappe op til hemsen.

Dette findes også som en decideret model “trappe til hems”. Har I børn er det ekstra vigtigt, at de kan færdes sikkert på trappen og at der er et gelænder hertil. Har I en baby, skal I også kunne gå op og ned ad trappen med babyen, for eksempel i en lift, så I har et bedre greb om babyen under op eller nedstigningen. 

Udskift den udvendige trappe

Mange gamle gårde og huse fra før 1900-tallet, har nogle meget faldefærdige trapper udvendigt, som mange har brugt i gennem mange år. De er derfor meget slidte og måske også faldet fra hinanden, hvis de er lavet af beton, sten eller cement. Træet kan også være mørnet eller råddent, hvis det ikke er blevet træbehandlet og derfor er det relevant at udskifte alle de udvendige trapper med nye.

Vælg en trappe, der passer til den nuværende form og model og det vil ikke være den store forskel. Husk at træbehandle trapperne, hvis de er lavet af træ og de vil holde i mange år fremover. 

Lav nye børneværelser med hems

Hvis det er småt med pladsen i huset, kan I med fordel udnytte pladsen i højden i stedet for. Her kan I lave et børneværelse, der har en hems, hvortil barnet kan gå op til ad en hems trappe. Det kan være helt eventyrligt for barnet at have sin egen hule på denne måde, og sikrer, at de får lov til at have deres eget legeunivers inde på børneværelset.

En sådan hems trappe kan installeres nemt på værelset, og hvis I vil øge sikkerheden endnu mere, kan I købe en hemse-trappe med gelænder. Så kan barnet holde godt fast under op og nedstigning. Rigtig god fornøjelse med trapperne. 

Relateret nyheder