emf målerNyheder 

Er Plus 1 den tandlæge du skal benytte?

Der er mange forskellige tandlæger og – klinikker at vælge imellem. Det kan være svært at finde ud af præcis, hvad forskellen er mellem disse, og hvilken en det er man selv skal benytte. Er der overhovedet forskel på alle disse tandklinikker? 

Ja, det er der sandelig, og i denne artikel vil vi gennemgå nogle af de forskellige parametre, som du bør må måle på, når du leder efter en rigtig god tandlæge. Og tilfældigvis lever Plus 1 op til rigtig mange af dem. 

God kundeservice 

Først og fremmest er det vigtigt at finde frem til en tandklinik, hvor der er rigtig god kundeservice. På plus1.dk kan du læse mere om Plus 1 tandklinikken, og hvordan de altid forsøger at levere den bedste kundeservice til deres besøgende. 

Det er de færreste, som jubler af glæde når de skal afsted til tandlæge. Der er ikke specielt mange af os (hvis overhovedet nogen), som synes, det er rart at have en fremmed person til at stå og rode rundt inde i vores mund. Det er en ret så ubehagelig oplevelse for alle og kan virke ekstra voldsom for de mennesker, som har en form for tandlægeskræk. 

Det er derfor altid en god ide at sørge for, at kundeservicen er helt i orden ved den tandlæge, man vælger at benytte sig af. Ellers kan man hurtigt komme ud for nogle ubehagelige oplevelser – som faktisk kan ende ud med at udvikle sig til tandlægeangst. 

Hvordan er prisen? 

At tage til tandlæge kan godt gå hen og blive en ret dyr affære, hvilket blandt andet er det, som der kan afholde mange fra at tage af sted i første omgang. De vil hellere gå rundt og døje med tandpine fremfor at slå hul i deres egen økonomi – hvilket jo er forståeligt nok. 

Men jo længere man venter med at få sine tænder fikset, jo værre kan problemet blive og desto dyrere bliver det også for dig. Det er derfor en god ide at finde en billig tandklinik, som Plus 1 for eksempel og få sine tænder tjekket med jævne mellemrum. På den måde kan du få taget eventuelle problemer i opløbet, og det vil ikke være nær så dyrt for dig i sidste ende. 

Dårlig mundhygiejne kan faktisk også lede til en masse andre helbredsproblemer. Det er derfor ekstremt vigtigt, at man prioriterer sine tænder og sørger for at holde dem i stand. 

Vælg en tandlæge tæt på dig 

Til sidst er det naturligvis en god ide at finde frem til en tandlæge, som ligger ret tæt på der, hvor du bor. Heldigvis kan du finde Plus 1 klinikker mange steder rundt omkring i landet, så dem kan du altid komme til. 

Du har ikke lyst til at skulle rejse en halv dag for at komme til tandlæge. Og når du har været til behandling, så er det nogle gange rarest bare at kunne komme hurtigt hjem igen – især hvis det har været en lidt stram omgang eller større operation, du har gennemgået. 

Relateret nyheder