psykoterapeut københavnNyheder 

Få hjælp til at løse de udfordringer, du står overfor i livet

Alle mennesker møder på et eller andet tidspunkt nogle udfordringer i livet. Det kan være alt lige fra kærestesorger, ensomhedsfølelse og følelsen af at være ved siden af sig selv. Det kan være, at du selv oplever nogle udfordringer lige nu, som du har svært ved at overskue, hvordan du skal komme ud af. Første skridt i retning af at opleve, at du igen kan leve frit, er ved at søge hjælp ved en psykoterapeut. Bor du i eller i nærheden af København, så kan du med fordel læse videre her.  

Psykoterapeut i København 

Nogle udfordringer i livet er for svære til, at man kan komme igennem uden hjælp. Nogle udfordringer kan opleves som små og banale, men de kan alligevel have stor betydning for, om du har følelsen af at leve frit. Hos The Praxis får du støtte til det, som du har brug for. Du får hjælp til at få en øget opmærksomhed på dig selv, og hvad der sker inden i dig i forskellige situationer. De udfordringer du har kan være relateret til noget helt aktuelt i dit liv, eller det kan også være nogle overordnede problemstillinger, som du oplever igen og igen.  

Hvem kan have gavn af psykoterapien 

I princippet vil alle kunne få gavn af psykoterapi København uanset om det gælder mindre problemer eller store eksistentielle kriser. Er du i tvivl om dine udfordringer vil være noget, som psykoterapien kan gavne så se med her. Her er nogle eksempler på situationer, hvor psykoterapi kan være hjælpsom; du føler dig opgivende og nedtrykt, du føler dig presset og stresset, har lavt selvværd, kan ikke finde mening med livet, er bange for hvad andre tænker, er bange for at slippe kontrollen, har svært ved at udtrykke dine følelser eller har svært ved at styre dit temperament.  

Hvor ofte og hvordan foregår terapien? 

Det vil være meget forskelligt i hvilket omfang, der er behov for terapien. Nogle går til terapi på ugentlig basis, hvor andre måske kommer ind til terapi hver 14. dag. Forløbet kan strække sig over måneder og måske år, afhængig af behovet. Psykoterapeuten støtter dig i din egen rejse uanset hvilken udfordring, du står overfor. Terapien bliver tilpasset dig på en måde, som sikrer, at du bliver mødt autentisk og nærværende. Psykoterapien er ikke et quick fix, og det vil være dig, som arbejder med dig selv. Ofte vil man opleve, at man undervejs i forløbet føler sig mere og mere fri.  

Baggrund for at udøve psykoterapien 

Alle kan i dag i princippet vælge at kalde sig psykoterapeut. Når terapeuten skal hjælpe dig i din rejse, er det ikke helt uvæsentligt, om terapeuten ved, hvad han/ hun laver. Hos The Praxis er psykoterapeuten en uddannet parterapeut med en 4-årig uddannelse og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Dette medfører, at du trygt kan stole på, at du kommer i kontakt med en psykoterapeut, som har forudsætningerne for at hjælpe dig, med de udfordringer du har.  

Relateret nyheder