løbehjulOplevelser & Livsstil 

Gør dit barn glad med et løbehjul

Vi er mange, der er vokset op med et løbehjul, og kender derfor godt den lykke som kan fylde et barn, når man suser ned ad gaden på sit løbehjul. Hvis du mangler en gave til dit barn, så kan det være en god ide, at købe sådan et! Løbehjul kan være sjovt i langt de fleste aldre, så hvis du har et barn på mellem 2 og 12 år, så er du næsten garanteret, at du giver dit barn mange timers sjov med et løbehjul. Ikke alene kan de kører hurtigt ned ad gade, men de får også ligt ekstra motion, samtidig med at de har det sjovt på deres hurtigere to hjul.

løbehjul

Hvilke løbehjul skal man købe til de mindste?

Selvom løbehjul er sjovt i alle aldre, så er det ikke alle, der er egnet til små børn. Små børn kan nemmere falde og slå sig, og derfor er et løbehjul på 2 hjul ikke nødvendigvis det bedste til et lille barn. I stedet er det bedre at købe et med 3 hjul, så dit barn ikke falder og slår sig når det suser ned ad gaden. Derudover er løbehjul på 3 hjul også særligt designet til mindre børn og passer bedre til dem i størrelsen. Selvom løbehjulene er designet til mindre børn, så er det vigtigt, at de husker sikkerhedsudstyret. Selvom de er udstyret med et ekstra hjul, så de ikke så nemt vælter, kan de sagtens stadig falde. Ikke alene er det ubehageligt for barnet at falde på asfalt, men barnet kan også få alvorlige skader på hovedet når det falder. Derfor er det også vigtigt, at man husker at give barnet cykelhjelm på, inden man begiver sig ud i trafikken. Det er ikke fordi, at det er farligt at køre løbehjul man skal bare huske altid at være opmærksom på sit barn og sine omgivelser!

Løbehjul til de større

Hvis dit barn elsker at suse ned ad gaden på to hjul, så skal du huske at give dit barn et løbehjul, som passer til dem i størrelsen. Inden længe vil de vokse fra de trehjulede, og vil søge mere mod tohjulede. Det kan være en god ide, at købe et i lidt højere kvalitet, da disse kan justeres i størrelse og er nemmere at tilpasse flere aldersgrubber. Så behøver du ikke at erstatte dit barns gamle løbehjul når det vokser, da det bare kan udvides så det stadig passer i størrelsen. Du kan også finde løbehjul, der er beregnet til at lave tricks på. Så hvis dit barn for alvor bliver bidt af denne trend, så kan det være en god ide at købe et løbehjul, der er designet til ramper og tricks. Så kan dit barn bruge mange timer på at lære tricks og lignende på ramperne ude i byen. Det er dog, som altid, vigtigt at huske sikkerhedsudstyret, især hvis dit barn begynder at dyrke løbehjulet på ramperne. Her er der nemlig højere risiko for at falde og komme til skade. Det kan derfor være en god ide med knæbeskyttere og albuebeskyttere.

Relateret nyheder