Nyheder 

Her er inspiration til 3 sjove udendørsaktiviteter oplagt til børn

Børn er i dag nemt underholdt af TV og iPads, men det er ikke sundt for dem at sidde for længe foran en skærm. De har godt af at komme ud. Alligevel kan det være svært at hive dem væk og opfordre til udendørsleg. Det handler derfor om at motivere dine børn og eventuelt også facilitere god leg, men hvordan? Herunder kan du læse 3 bud på udendørsaktiviteter til børn, som kan være lige de forslag, du mangler til at aktivere og inspirere dit barn.

Fuld fart frem på et løbehjul børn vil elske

Løbehjul til børn er en klassiker, og det er en tidsløs aktivitet, som slet ikke er gået af mode. Børn elsker at få fuld fart på, og det er så nemt at hoppe hurtigt på et løbehjul. Et løbehjul til børn er en aktivitet, som passer til både piger og drenge, og det kan nemt gå i arv, hvis du vælger et løbehjul af god kvalitet. RASK løbehjul børn er et oplagt bud på et løbehjul, som dit barn vil blive enormt glad for. Du kan vælge et i barnets yndlingsfarve, og så kan han eller hun gå amok med det smarte fartøj. Det kræver ikke det store udstyr at køre på et RASK løbehjul børn, men du kan selvfølgelig vælge at give barnet beskyttelse og hjelm på. Det kan være særligt godt, hvis dit barn ønsker at bruge det smarte løbehjul til at lave og øve seje tricks.

løbehjul børn

Højt humør med vandleg

Vandleg på varme sommerdage er et hit hos børn, så det er en oplagt aktivitet at opfordre til. For de lidt yngre børn kan et badebassin være oplagt med noget sjovt vandlegetøj. De lidt ældre børn vil derimod måske elske en vandglidebane eller vandgeværer. Der kan hurtigt gå flere timer, før børnene er klar til at hoppe ud af badetøjet. Desuden kan selv voksne nyde godt af et dyp i vandet, når sommertemperaturen er høj.

Den danske sommer er ikke altid til at regne med, men et badebassin kan også bruges til at sejle både i. Børnene kan også lege, at de er på fisketur. Her behøver de ikke at stå i vandet. De kan i stedet stå langs kanten med fiskenet eller små både. Vandleg behøver altså ikke kun at være noget reserveret til sommeren, og badebassinet kan derfor være en genial investering.

Hop til stjernerne på en god trampolin

En trampolin er god til børn og barnlige sjæle i alle aldre. De mindste kan bruge en lille trampolin, hvor mor, far eller en helt tredje kan holde ved i hænderne fra jorden af. Særligt populært er dog de helt store havetrampoliner, som du enten kan grave ned eller bygge op. De store typer passer bedre til lidt større børn.

Barnet får hurtigt brændt noget krudt af på trampolinen, og det er en aktivitet, som kan være sjov både alene samt med venner og søskende. Børnene vil dyrke motion uden selv at tænke over det, og de vil uden tvivl være godt trætte ved sengetid, hvis de hopper en hel eftermiddag.

Relateret nyheder