Juncker gulvNyheder 

Kvalitet og holdbarhed med gulve fra Junckers

Boligvedligeholdelse kræver tid og tålmodighed. Alligevel bør opgaven ikke forsømmes. Ingen af os kan føle os hjemme i en faldefærdig bolig. Dertil er det svært at sælge en bolig, der er ved at falde fra hinanden.

I forbindelse med nogle vedligeholdelsesopgaver er det nødvendigt, at du kontakter en håndværker. Det gælder særligt alle opgaver, der involverer elektricitet. Andre opgaver kan du dog snildt varetage selv. Der er for eksempel ingen grund til at uddelegere hækkeklipning og facademaling til andre. Og med lidt god vilje kan du også godt selv lægge nye gulve i din bolig. Første skridt er at købe de rette gulve. Junckers gulve er et glimrende udgangspunkt.

Hvem er Junckers?

Junckers gulve har eksisteret siden 1930, hvor en ung Flemming Juncker satte sig for at forene sin lidenskab for trægulve med sin ambition om at bidrage til bæredygtig skovdrift. Ressourceoptimering er i dag fortsat et nøglebegreb for Junckers gulve, og derfor fortsætter virksomheden med altid at benytte 100% af det skovede træ, som gulvene består af.

Hvilke gulve kan jeg købe hos Junckers?

Junckers gulve er blandt de mest populære gulvleverandører i Danmark. Dét skyldes blandt andet, at Junckers gulve har et kæmpe udvalg af gulvtyper. Hvad end du ønsker lakerede trægulve, olierede trægulve, ludbehandlede trægulve eller sædebehandlede trægulve, findes de med garanti i Junckers sortiment. Gulvtyperne i sortimentet spænder desuden over både eg, bøg, ask og ahorn. På Junckers gulves hjemmeside og hjemmesiderne for de forhandlere, som sælger virksomhedens gulve, finder du som regel desuden masser af guides, som både kan hjælpe dig med at finde frem til den rette gulvmodel og pleje og passe dine nye gulve, så de holder i lang tid.

Hvor meget koster nye gulve?

Prisen på nye gulve varierer meget fra model til model. De billigste gulve fra Junckers koster kun en smule mere end 100 kroner, mens de dyreste koster omkring 500 kroner per kvadratmeter. Selvom det kan virke nærliggende at vælge de billigste gulve, du kan finde, kan denne løsning ikke anbefales. Du skal nemlig huske på, at du skal leve med dine gulve hver dag i de næste mange årtier. Vælg de gulve, der passer bedst til din stil. Og glæd dig ved, at du sparer håndværkerhonoraret, hvis du selv påtager dig at installere dem.

Hvordan lægger jeg et nyt gulv?

Gulvlægning er ikke så svært, som du måske går og tror. Følg blot de følgende fire trin, og husk, at du altid kan søge rådgivning hos din gulvforhandler.

Første trin kræver, at du lægger en dampspærre for at beskytte dit gulv mod den fugt, der kan komme fra det underliggende betongulv.

Når dampspærre og gulvunderlag er på plads, kan du gå videre til andet trin og måle rummet, så du er sikker på, at du ikke ender med et gulv, der er for stort eller for småt.

Under tredje trin skal du bruge afstandsklodser og koben til at lirke hvert bræt på plads, og fjerde trin består af at sikre, at samlingerne forskydes, så dit gulv både bliver smukt og stabilt. 

Relateret nyheder