hundeudstyrBusiness & Erhverv Hus & Have Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Så meget hundetilbehør investerer hundeejere i


Rigtig mange husstande indeholder ikke kun menneskefamilien, men også menneskets bedste ven, hunden. Vi kender alle til den familie med hund, der behandler hunden som var den et barn. Dette er faktisk mere reglen end undtagelsen. Hunden skal leges med, luftes, aktiveres, passes, plejes, fodres, hygges med – ja, nogle giver endda hunden gaver under træet juleaften og fejrer fødselsdag for den.

Du synes måske, at det virker hyggeligt og tillokkende, og du har måske derfor tænkt over, hvor meget hundetilbehør, du egentlig skal investere i, hvis du gerne vil have en hund. Her får du svaret.

Det kræver en hel del hundetilbehør, når man har hund

Hunden er meget mere end blot et kæledyr, man anskaffer sig. Hunden er formentlig et af de dyr, der kræver mest tid og som knytter sig mest til sin ejer. Ikke desto mindre, så kræver det en hel del hundetilbehør for at kunne opfylde hundens mange behov. Her tænkes der ikke kun på de basale behov såsom mad og vand, men også på aktivering. Du kan se alt hundetilbehøret på https://dyreverdenen.dk/.

For at dække diverse behov hos hunden, skal du have fat i:

  • Drikkeskål og foderskål
  • Hundekurv, hundebur eller tæppe
  • Hundesnor og sele eller halsbånd
  • Udstyr til pelspleje
  • Hundelegetøj eller aktivitetslegetøj
sjov mops hund

Mad, drikke og base

Det giver lidt sig selv, at du er nødt til at sørge for noget, som hunden kan drikke og spise af. Hunden har også brug for at have sin egen base, hvor den er fredet. Her skal den kunne trække sig tilbage, når den ikke magter flere indtryk, så den kan finde ro og aldrig føler sig presset. Her bør man også lære familiens børn, at hunden ikke må røres. Den trygge base kan enten være en blød hundekurv, et dejligt hundetæppe eller et hundebur, som hunden kan gå ind og ud af som den lyster. Et tæppe henover buret kan give endnu mere tryghed derinde.

Godt med hundeluftning

Alle hunde skal luftes, så de kommer ud og røre sig og får nogle indtryk. Dertil kan du enten væge en hundesele eller et halsbånd. Du kan selvfølgelig lære din hund at gå fri, men det skal jo lige trænes først. Husk også at det flere steder er påkrævet, at du fører hunden i snor.

Pelsplejen skal være i top

Med hensyn til pelsplejen, så skal du have fat i en børste. Alle hunde fælder og skifter pels to gange om året, hvor de fælder ekstra meget. De langhårede hunde kræver et større udvalg af børster, hvis du vil undgå knuder i pelsen. Disse kan være til stor gene for hunden, så det er vigtigt at holde pelsen pæn, så disse ikke opstår. Det er særligt effektivt med en hundebørste, der tager underulden. Du får også brug for en neglesaks, medmindre du tager hunden til dyrlægen og får neglene klippet der.

Hundelegetøj er et must

Giv hunden noget aktivitetslegetøj, som den kan fordrive tiden med, når den er alene. Det kan eksempelvis være en bold, hvor hunden skal trille med den for at få godbidder til at falde ud. Hunde elsker også alt fra bolde til reb med knuder, vandlegetøj, bamser, pivedyr og en hel masse andet hundelejetøj.

Relateret nyheder