Oplevelser & Livsstil 

Smykker hører til i både mandens og kvindens outfits

Det at gå med mange smykker er traditionelt noget, som man har forbundet med noget feminint. Der er selvfølgelig kulturer, hvor udsmykning er det samme, om man er en mand eller kvinde, men i den vestlige kulturtradition er det altså primært den kvindelige del af befolkningen, som går med flest smykker.

Sådan har det da i hvert fald været, men den udvikling, der er begyndt at finde sted, har altså også sørget for, at der er mere flydende grænser for, hvad der er maskulint og hvad der er feminint. Det betyder altså, at mænd sagtens kan gå med halskæder, øreringe og ringe. Så her skal det derfor handler om halskæder til mænd og hvorfor det er en glimrende ide.

Grænsen mellem det maskuline og feminine

Det, som der netop har været mere fokus på i løbet af de sidste par år, er, at der skal være mere flydende grænser mellem det, som er maskulint og feminint – altså at noget, eksempelvis tøj, som traditionelt er forbundet med noget maskulint sagtens kan bæres af en kvinde og omvendt.

Netop derfor er smykker heller ikke noget, som kun associeres med kvinder, men som også sagtens kan bæres af mænd, hvis det altså er noget man som mand synes er fedt. Det handler altså om at stoppe med at tænke på, hvad der forventes af en, og i stedet tænke på hvad man rent faktisk synes ser godt ud – og hvis det er en halskæde til herre, så er det selvfølgelig bare det, man skal have.

Find halskæde til mænd i herreafdelingen eller dameafdelingen

Hvis du gerne vil finde en herre halskæde til dig selv eller til en mand, du kender, så er der også rigtig mange muligheder for at finde en. Du kan finde en halskæde mænd, som er beregnet til herrer i den forstand, at den måske er ret maskulin og derfor ikke nødvendigvis gør det at bære smykker til en feminin ting.

På grund af de førnævnte mere flydende grænser for, hvad man kan klæde sig i, og hvordan man viser sin personlighed, så kan man også sagtens finde en halskæde til mænd i dameafdelingen. Bare fordi der er disse opdelinger, er det nemlig ikke ensbetydende med, at det kun er kvinder, der må gå med tøj og smykker fra dameafdelingen. Der kunne sagtens være en smart halskæde til mænd eller måske endda noget tøj der, som kan bruges af en mand.

Den perfekte gave til manden, der elsker smykker

Hvis du har fået øjnene lidt mere op for, hvor mange muligheder der egentlig er, når det kommer til smykker til herrer, så skal du heller ikke tøve med at købe en flot ring eller halskæde til en mand, som du synes fortjener det. I bund og grund handler det bare om at være den man er og gå klædt, som man gerne vil, og det kan alle være med til at støtte op om. Du kan gøre det ved at give en herre halskæde til en herre, der ønsker sig en.

Relateret nyheder