ctek mxs 5.0Biler & Elektronik Business & Erhverv Nyheder Oplevelser & Livsstil 

Værd at vide om CTEK mxs 5.0


CTEK mxs 5.0 er den perfekte batterilader til dig, der brug for nem, hurtig og mobil adgang til strøm. Med en CTEK mxs 5.0 er det altid nemt, at få ladet sit batteri op – stor set lige meget hvilke forhold, du befinder dig under.

God kvalitet

Med en CTEK mxs 5.0 får du god kvalitet for pengene. Denne batterilader fås med en automatisk temperaturkompensation, som er med til give de bedste muligheder for at lade op.  Det gælder også under mere ekstreme forhold. CTEK mxs 5.0 tilbyder også en række andre funktioner, der er effektive, når det kommer til at lade batterier op.

Med denne batterilader får man et velfungerende apparat, der kan tilpasses, alt efter hvad det er for et batteri, der trænger til at blive ladet op. 

Hvad får du med CTEK mxs. 5.0?

CTEK mxs 5.0 består af en moderne batterilader, som er styret af en såkaldt mikroprocessor. Dette er med til at give en helt særlig ydeevne til batterier af bly-syre fra 1,2 til 110Ah.

CTEK mxs 5.0 indbefatter også en batteridiagnose, der er i stand til at konstatere, om dit batteri kan modtage en opladning. Udover dette har CTEK mxs 5.0 et patenteret automatisk afsulfateringsprogram, mulighed for AGM, som kan være med til at styrke holdbarheden for mange batterier, og til sidst en særlig Recond-modus, der kan anvendes til at reparere batterier, som er dybt afladede.

Endelig er det værd at nævne, at CTEK mxs 5.0 benytter sig af et flyde/impuls-system, som er den allermest effektive indstilling for batterier, der er sluttet til i over længere tid.                                                                                                                                                         

Det er en god investering at købe en batterilader af høj kvalitet som CTEK mxs 5.0. Med en batterilader samt genopladelige batterier, er det muligt at spare masser af penge. Batterier kan hurtigt blive en dyr affære i det lange løb, hvis man gang på gang skal ud at købe nye.

Med en batterioplader sparer du ikke bare penge, men også tid, da du ikke behøver at tænke på at købe nye batterier hele tiden. Du slipper med andre ord for den situation, hvor du pludselig står og mangler batterier og må tage ud for at købe nogle.

En bærerdygtig løsning

En batterilader er ikke bare en god investering set med økonomiske briller. Det er også en investering i et grønnere miljø, der som bekendt er glad for bærerdygtige løsninger.

bæredygtig bil

Det er efterhånden svært at komme uden om klimadebatten, og flere og flere er begyndt at gå op i at finde bærerdygtige løsninger. Med andre ord mange begyndt at have miljøet med i tankerne, når de køber ind.

Med en CTEK mxs 5.0 er du med til at passe på miljøet og støtte den grønne dagsorden. At investere i en CTEK mxs 5.0 er altså godt for både dig selv og miljøet –  en ren og skær win win situation.

Relateret nyheder