Nyheder 

Find de rette lampeskærme, der passer ind i dit hjem

Skal du have en ny lampe i hjemmet, eller har du et behov for at opgradere din nuværende lampe med en ny lampeskærm, så er der mange at vælge imellem og det kan måske være svært at finde frem til den helt rette. Der er både muligheder for runde lampeskærme, store og små, ovale og firkantede ligesom at alle former og størrelser kommer i et væld af forskellige farver. Selv striber, mønstre og unikke udformninger er blevet et populært valg blandt danskerne når der skal vælges nye lampeskærme. Når du skal finde den rette lampeskærm til dit hjem, så er der flere hensyn at tage. Det er nemlig ikke sikkert at de alle vil passe lige godt som en kombination med din øvrige indretning. Derudover skal du gerne vælge en lampeskærm af høj kvalitet, der kan holde i lang tid og som eventuelt også er lavet i materialer der er til at støve af eller rengøre, så ikke den hurtigt kommer til at se snusket ud, eller falme som følge af sollys eller andet. Den rette lampeskærm findes derude til dig, det er blot med at komme med de rette overvejelser, inden du går på jagt, efter den nye del af din indretning. 

Lampeskærmen skal passe til din lampefod 

Der er mulighed for at anvende en lampeskærm til en lampefod, hvad enten den hænger på væggen, er stående på bordet eller er en høj lampe til at have stående på bordet. Derudover er der muligheder for at have en lampeskærm som en del af et hængende pendul fra loftet. En lampeskærm hængende fra en fatning fra loftet, vil i sig selv skabe lampens form. Når der er tale om lamper med en lampefod, så er det vigtigt at tage højde for den harmoni der opstår i kombination med både lampeskærm og lampefod. Som tommelfingerregel kan du sige, at hvis lampefoden er firkantet, bør lampeskærmen ligeledes være det. Det samme gør sig gældende for en oval eller rund lampefod. Derudover skal farven om materialerne matche omgivelserne. Både i størrelse og udseende. Den rette lampeskærm er derfor meget afhængigt at hvor lampen skal være placeret samt hvad den skal være monteret på. 

Få din lampe til at fylde mere i rummet 

Der er mulighed for at få din lampe til at fylde lidt mere i rummet eller være en anelse mere dominerende. Det er mange gange tilfældet for dem der ønsker at opgradere deres lampe med en ny lampeskær. Men er det muligt eksempelvis at påsætte en større skærm på lampefoden? Ja, det er ganske enkelt det klare korte svar. Det er muligt at købe et stativ, i hvert tilfælde de lampeskærme der findes i standardstørrelser og former, således at du kan forlænge højen og dermed også bredden. Dermed kan du påsætte en større lampeskærm. Derudover kan du få en lampe til at være mere dominerende i rummet, ved at vælge en udstående farve eller en lampeskærm i et særligt materiale, som skiller sig ud fra den øvrige indretning og dermed skabe et unikt udtryk. 

Relateret nyheder