tyngdedyneNyheder 

Find en dyne, der bidrager til en bedre søvn

Få en bedre søvn med en tyngdedyne. Her vil du opleve et lavere stressniveau og en hurtigere dybere søvn der tillader hjernen at kunne restituere. En tyngdedyne er særligt velegnet til personer der lider af stress, angst eller blot har svært ved at falde til ro. Dog kan det gavne enhver at sove med en tyngdedyne. Det stimulerer balancesansen og sænker dit nervesystem som er essentielt for en lang og god søvn. Find din nye tyngdedyne hos Scandinavian Rest og oplev den store forskel det gør med en dyne af høj vægt. Få mere energi og overskud i hverdagen, uanset hvor godt du syntes du sover på nuværende tidspunkt.  

Videnskabelig effekt  

Der er flere undersøgelser der har undersøgt effekten af tyngdedyner. Her ses det tydeligt, at en tyngdedyne er med til at dæmpe nervesystemet og leder dig hurtigere til en dyb REM søvn. Det er i REM søvnen at din hjerne kan restituere og samle energi til den efterfølgende dag. En tyngdedyne er vel dokumenteret som effektiv hvis du skulle lide af ADHD, PTSD, angst eller stress. Den hjælper dig til at falde til ro og falde i søvn hurtigere. Med en tung dyne vil du opleve en hverdag, hvor du bliver bedre til at koncentrere dig og til at koncentrere dig i længere tid.  

Sådan er en tyngdedyne opbygget  

En tyngdedyne fra Scandinavia Rest er opbygget i 7 tekniske lag. Først er der et lag med temperaturregulerende bambus der sikrer at du ikke kommer til at svede eller fryse under nattens søvn. Et lag med silkeblødt bomuld gør det muligt at kunne vaske dynen i vaskemaskinen. For at give styrke til tyngdedynen er der et lag med slidstærkt polyester. Der er her tale om polyester der er åndbart og sikrer at dynen holder i mange år frem i tiden. Tyngden opnås ved at der er tilført et lag med miljøvenlige glaskugler. De er syet ind i kvadratiske områder så du får den helt rette tyngdefordelen i dynen. Foroven på tyngdekuglerne er igen et lag af åndbart polyester, silkeblødt bomuld og temperaturregulerende bambus.  

En dyne til både til børn og vokse  

Både børn og voksne kan have gavn af at sove med en tyngdedyne. Her er det vigtigt at vægten af dynen er tilpasset til den person der skal ligge under den. Hvis vægten er for lav, vil det betyde at du ikke får den nødvendige tyngde på kroppen og dermed ikke slapper tilstrækkeligt af. Hvis tyngdedynen er for tung i forhold til din kropsvægt, vil det hurtigt blive mere ubehageligt end rart at sove med dynen gennem hele natten. Det er nødvendigt, at dynen har en vægt der svarer til 10-15 % af din egen kropsvægt for at have den største effekt. Derfor er der forskel på tyngdedyner til børn og voksne. Du kan købe tyngdedynen i forskellige vægtklasser, så du får en optimeret søvn med en dyne du kan bruge natten lang.  

Relateret nyheder