fransk dørNyheder 

Skab nyt udtryk i dit hjem med få tiltag

Brug indvendige døre som en del af din indretning, og skab et personligt udtryk. Trænger dit hjem til en opgradering og et nyt look? Måske er en fransk dør lige løsningen for dig. Du kan skabe utrolig mange udtryk med lidt ændring. Den ændring kan du nemt skabe med nye døre. Eller hvad med nye spisebordsstole? Mulighederne er mange, og med få ting kan du skabe et helt nyt udtryk i dit hjem. 

Indret med en fransk dør 

Hvad med at indrette med en fransk dør? Franske døre er med til at skabe et unikt udtryk i dit hjem. 

En fransk dør er som oftest en hvid dør med vinduer i. De er med til art skabe dybde i et hjem. Ofte bruger man franske døre mellem to stuer, for at skabe et større og mere rummeligt udtryk. Du kan også bruge en fransk dør mellem køkken og spisestue, og lade den stå åben. Det giver et herskabeligt udtryk. Franske døre stammer som navnet antyder, selvfølgelig fra Frankrig. Det var det finere herskab, der i sin tid havde råd til sådanne fine døre. Men i dag er det noget, vi alle kan betale os fra. Overvej denne løsning som en god måde at skabe et nyt look derhjemme.  

Indret med nye stole  

Hvis dit hjem trænger til et nyt look, kunne du overveje nye spisebordsstole eller måske en ny lænestol i et hyggehjørne. En ny farve stole eller stole i et andet materiale kan skabe et helt andet udtryk og give en følelse af fornyelse i hjemmet. Hvis du ønsker sig nogle dyre stole, hvorfor så ikke kigge efter dem brugt? Her kan være mange penge at spare, og samtidig er du god ved miljøet. Overvej lidt fornyelse i hjemmet og skab hygge og et nyt udtryk med nye stole. Hvis du ønsker dig en flot lænestol, hvorfor så ikke kigge dig om efter en? Igen, kig efter en brugt hvis budgettet ikke rækker til en ny. Der er utrolig mange muligheder, når det kommer til at skabe lidt nyt derhjemme.  

Indret med nye tekstiler 

Hvis du gerne vil skabe lidt forandring derhjemme, og du ikke vil ud og købe en ny fransk dør, eller stole til hjemmet, kan en måde være at købe nye tæpper eller puder til sofaen. Dette er en meget nem måde at skabe et nyt udtryk derhjemme. Ofte kan du finde puder og tæpper i alle prisklasser, så alle kan forny sit hjem med få midler. Undersøg hvilke farver der er oppe i tiden, og vælg ud fra hvad du synes er pænest. Leg med farver og materialer. Måske kan du blande velour med uld eller bomuld. Vær modig og afprøv nogle fede farver. Der er mange muligheder for at skabe et unikt udtryk, bare ved hjælp af tekstiler. Er du modig, så afprøv nogle farver du ellers ikke ville have valgt. Skab nye udtryk i hjemmet med hjælp fra få tekstiler, og skil dig ud. 

Relateret nyheder