E cigaret røgNyheder 

E cigaretter er et godt alternativ

Har du svært ved at stoppe med at ryge de almindelige smøger? Så bør du prøve e cigaretter. Disse cigaretter er nemlig betydeligt sundere end de almindelige. De almindelige cigaretter indeholder tjære, blegemiddel, tobak, samt mange andre skadelige stoffer. Med e cigaretten, slipper du for disse ubehagelige stoffer. Du får nemlig nikotinen igennem damp. Derfor er det en skånsom måde at ryge på. Det er stadig usundt, men det er en stor forbedring, i forhold til en almindelig pakke cigaretter. Læs mere om produktet hos https://gosmoke.dk/.

Et sundt alternativ

Selvfølgelig er det aldrig sundt at ryge. Den sundeste mulighed ville være, hvis du stoppede fuldstændigt med at ryge. Hvis man har været ryger i en lang årrække, kan det være svært at stoppe. Måske har du prøvet flere gange uden held. Det er nemlig svært at gå fra at ryge hver dag, til slet ikke at ryge på noget. Her kan e cigaretter være en god hjælper. Så får du nemlig stadig den nikotin, og den rygeoplevelse, som du er så vant til. Du indtager nikotinen på en langt mere skånsom måde, som ikke ødelægger din krop i lige så høj grad.

Vi mennesker er vanedyr, og vi kan ikke lide at give slip på vores indgroede vaner. Derfor er det svært for os at stoppe med at ryge. Hvis du gør brug af en e cigaret, beholder du stadig din sædvanlige vane med at ryge. Dette gør det nemmere for dig at skifte til e cigaret.

Få e cigaretten i din yndlingssmag

Du kan få e cigaretterne i et væld af smage. Der findes mange butikker rundt omkring i landet, som sælger e-væske. E-væsken indeholder både nikotin og smag. Når du ankommer til butikken, vil du blive overrasket over det store udvalg. Det kan være svært at vælge, når der er så mange tiltalende smage.

Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du altid spørge medarbejderen til råds.

Det gælder om at få en smag, som du ikke bliver træt af lige foreløbig. Du skal kunne holde til at have denne smag i munden, på mange tidspunkter i løbet af dagen. Derfor kan det være en god idé at tage en smag, som du elsker. Det kan eksempelvis være lakrids, mint eller blåbær.

Vil du stoppe fuldstændigt med at ryge?

E-cigaretten kan være din indgang til et rygestop. Som tidligere nævnt, er det svært at gå fra at ryge hver dag, til at stoppe med det fuldstændig. Det er lidt nemmere, hvis du har et alternativ til rådighed, når rygetrangen indfinder sig. E-cigaretten minder meget om den almindelige rygeoplevelse. Du vil nærmest ikke mærke forskel. Det bedste af det hele er, at du ikke får alle de giftige stoffer ind i kroppen. Så du skal ikke tøve med at prøve e-cigaretten. Måske er du allerede nu lidt skeptisk over at skifte de almindelige cigaretter ud. Her må du tænke på alle de sundhedsmæssige fordele. Det er nemlig meget sundhedsfarligt at ryge en almindelig pakke smøger og hver enkelt cigaret forkorter din levetid.

Relateret nyheder