akryl malingNyheder 

Kom i gang med skønne efterårsaktiviteter: find din kreative side frem

Man kan nemt ærgre sig, når sommeren er ved at være slut, og man skal til at finde de varme jakker frem igen, men det er slet ikke nødvendigt. Efteråret er en charmerende tid, hvor naturen er enormt flot, og efter sommerens mange aktiviteter, kan man nu sætte tempoet lidt ned og fordybe sig. Læs med her hvis du vil have lidt inspiration til at finde gode efterårsaktiviteter.

Prøv en ny hobby

Efteråret er det perfekte tidspunkt til at afprøve nye hobbyer. Det kan være svært at finde tid til i sommermånederne, for der er travlt med ferier, oplevelser og diverse aktiviteter. Derudover bruger man meget tid ude og nyder det gode vejr om sommeren frem for at sidde inde.

Når efteråret melder sin ankomst er der tid til at sætte tempoet ned, og derfor bliver det også lettere at være kreativ. Det er den perfekte årstid til at lære en ny hobby – måske skal du lære at male, at strikke, at male med akryl maling eller noget helt tredje? Lav en kop varm kakao, tænd nogle stearinlys og find kreativiteten frem.

Find kunstneren frem

Måske har du aldrig rørt en pensel, og måske har du malet masser af gange før. Uanset hvilket udsagn der gælder for dig, er efteråret den perfekte tid til at male. Er du helt ny til det med at male, er der nogle tricks, du kan gøre brug af. For eksempel er det en god idé at starte med akryl maling.

Akryl maling har en vandbaseret overflade, og det kan være ganske rart som nybegynder, for så kan du roligt lægge flere lag ovenpå hinanden, uden at du skal bekymre dig om, at farverne blandes. Man kan sagtens blande akryl maling på selve lærredet for at få flere nuancer, men det skal gøres inden akryl malingen tørrer.

akryl maling

Selvhærdende ler

Det er nærmest blevet en trend med selvhærdende ler – og med god grund. Det er nemt at forme, og derefter skal man bare lade det hærde. Her kan du i øvrigt også bruge akryl maling, som er perfekt til at male på lær. Akryl maling er tykkere end mange andre former for maling, og det er derfor rigtig godt at bruge på ler, da man på den måde kan sikre sig, at det dækker godt og resultatet dermed bliver godt. Du kan for eksempel lave diverse jule-ophæng, pynt til fødselsdagsbordet, og man andre ting. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Strik dit eget tøj

En anden trend, som mange er hoppet med på, er strik. Mange er blevet grebet af ideen om at lave sit eget tøj, som strikke-hobbyen fordrer. Der findes enormt mange forskellige opskrifter på strikkede trøjer, nederdele, huer, vanter, T-shirts og mange andre ting. Igen er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser, og du kan nemt lære at strikke ved at vælge nogle opskrifter med en lav sværhedsgrad.

Derudover findes der også mange forskellige videoer af forskellige strikketeknikker, så du nemt kan lære, hvordan du skal gøre. Et andet godt tip er også, at det kan være en god idé at lave noget enkelt først. Du kan for eksempel strikke en klud, så du kan øve dig i at få en ensartet strikkefasthed.

Relateret nyheder